Ana SayfaModaH&M ve Maison Martin Margiela işbirliği

H&M ve Maison Martin Margiela işbirliği

Son zamanlarda yaptığı işbirlikleriyle büyük kitleler tarafından takip edilen ünlü hazır giyim markası H&M, son işbirliği ile yine adından çok bahsettirecek.

Sonbahar/ Kış koleksiyonu için ünlü Fransız moda evi Maison Martin Margiela`yla anlaşan markanın hedefi; vizyonlarına yeni bir yorum katmak. Peki kim bu Maison Martin Margiela? Dünyaca ünlü Fransız bir moda evi Maison Martin Margiela, basmakalıp moda çalışmalarını reddeden ve kendi çizgisini oluşturan bir marka. Bireyselliği reddeden bu modaevi, işbirliğine inanıyor ve bütün tasarımlarını grup halinde hazırlıyor.

Bu işbirliği sonucunda açıklama yapan H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch “MAISON MARTIN MARGIELA son otuz yılın en önemli ve en etkili moda evlerinden biri. Dünyanın dört bir yanındaki moda severlere MAISON MARTIN MARGIELA’nın özel parçalarını giyme şansını vereceği için bu radikal işbirliği konusunda çok heyecanlıyım. Bu işbirliği harika ve unutulmaz bir moda anı olacak” dedi.

Demokratik modayı savunan Maison Martin Margiela,` nın H&M` le olan işbirliği sonucunda doğacak parçalar eminiz son derece modern, zamanı yakalayan ve eğlenceli tasarımlar olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI