Ana SayfaDekorasyonHomend’den Sevgililer Günü İçin Keyif Dolu Bir Set

Homend’den Sevgililer Günü İçin Keyif Dolu Bir Set

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend Sevgililer Günü’ne özel  3’lü keyif seti ile aşka imzasını atıyor. Homend RoyalTea Çay Makinesi, Pottoman Türk Kahvesi Makinesi ve ToastBuster Tost makinesinden oluşan bu muhteşem set, 14 Şubat’a özel yüzde 20 fiyat avantajıyla harika bir hediye alternatifi olacak.

 

Mutluluktan havalara uçsun

Homend RoyalTea Çay Makinesi, Pottoman 1831H Kahve Makinesi ve ToastBuster1331H Tost Makinesi’nden oluşan bu 3’lü set ile sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracaksınız. Bir mutfağın olmazsa olmazlarının aşkla bir araya geldiği Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan bu keyifli setin fiyatı ise 799, 99 TL.

 

İlişkinize efsane lezzetler katmaya ne dersiniz? Sadece sabah kahvaltılarını şölene çeviren tostlar için değil, mükellef sofralarınıza layık ızgara yemekler hazırlamak için de vazgeçilmeyecek bir konfor sunan ToastBuster, sevgilinizin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. 

 

Sıcacık sohbetleriniz keyifle dolsun

Royaltea Çelik Demlikli Çay makinesi 1 litre kapasiteli Alman, Schott cam haznesi içinde çelik demliği ile çayın gerçek lezzeti, sevgilinizle yaptığınız sıcacık sohbetlerin en güzel eşlikçisi olacak. Çayı ve bitkileri sıkıştırmayan geniş yapısı sayesinde suyu her noktaya yayarak çok daha sağlıklı ve lezzetli bir demleme sağlayan Royaltea, 1.9 litrelik su haznesi ve özel tasarımlı kapağı sayesinde sadece su ısıtmak için de kullanabiliyor.  

 

Homend’in Türk kahvesi gurusu Pottoman’la aşkınızın keyfini unutulmaz kılın. 5 fincan Türk kahvesi pişirebileceğiniz geniş hazneli Homend Pottoman’ın özel ısı dengesi sayesinde, közde pişirilmiş lezzetteki bol köpüklü kahveleriniz, hem sizin hem de sevgilinizin keyfine keyif katacak, lezzeti bir ömür boyu hatırlanacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI