Ana SayfaTeknolojiHONOR Band 6 ile Kaliteli Uyku Mümkün

HONOR Band 6 ile Kaliteli Uyku Mümkün

Gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkardığı en yeni akıllı bilekliği HONOR Band 6’yla kullanıcılara şık bir aksesuar sunmanın yanı sıra, sağlık ve egzersiz takibini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlıyor. Akıllı bilekliğin dikkat çeken özelliklerinin başında detaylı uyku takibi ve uyku kalitesini artıran öneriler geliyor.

Uyku, günlük yaşamın en temel ihtiyacı. Yetersiz veya uzun süreli uyku, insan sağlığını birçok alanda negatif etkileyebiliyor. Bu yüzden uykunun süresi kadar, doğru şekilde uyumak da çok önemli. Bağışıklık sisteminizin güçlü olmasından, ruh halinize ve yaratıcılığınıza kadar uyku kalitesinin etkisini farklı şekillerde hissedebiliyoruz. 
 

Büyük veriyle detaylı uyku raporu

HONOR Band 6 ise TruSleep algoritmasıyla siz uyurken kalp ritminizi, vücut hareketlerinizi, nefes alış verişinizi tespit edebiliyor. Akıllı bileklik, sensörlerden  gelen  veriyi   dünya çapında uyku üzerine yapılan araştırmalarından alınan büyük veriyle algoritmada birleştirerek detaylı bir uyku raporu çıkarıyor. Uyanık zaman, REM uykusu, hafif uyku ve derin uyku gibi aşamaları belirleyebilen TruSleep algoritması sayesinde HONOR Band 6, uyuduğunuz süreyi ve ana hedefinizi görebilmenizi sağlıyor. Uyku iyileştirme önerileri ve önemli uyku bozukluklarını tespit edebilen algoritma, bu bilgileri Sağlık uygulaması üzerinden veriyor. Yine uygulama üzerinden gece uykunuzla ilgili tüm aşamaları grafik şeklinde görebiliyorsunuz.

Diğer akıllı bileklik ve saatlerin aksine oldukça ince ve bileğinizin doğal yapısına uyumlu bir şekle sahip olan HONOR Band 6, bu sayede gece boyu kolunuzda takılı olduğunda bile rahat bir kullanım sağlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI