Ana SayfaYaşamHoşlandığınız Kişiyle Friendzone Olma Sorununu Nasıl Aşabilirsiniz?

Hoşlandığınız Kişiyle Friendzone Olma Sorununu Nasıl Aşabilirsiniz?

Z kuşağının lügatımıza kattığı kelimelerden biri olan ‘Friendzone’ bir kişinin romantik veya cinsel bir ilişkiden çok bir arkadaş haline geldiği değişimi açıklar. Friendzone olmak aslında partnerinizle aranızda romantizm ya da cinsel etkileşim olmadıysa aranızdaki ilişkiye arkadaşlığa çevirerek teselli ödülü vermeniz diyebiliriz.

Partnerinizle Friendzone sorununu nasıl aşabilirsiniz?

Açık Konuşun
İlk adımda açık açık konuşmak çok önemli. Partnerinize beslediğiniz hislerden eminseniz beklemeden ve cesurca hislerinizi ortaya dökmelisiniz.

Kaybetmekten Korkmayın
Romantik konuşmalarınız ve cinsel çekiminiz gün geçtikçe azalıyor ve ilişkiniz arkadaşlığa doğru ilerliyorsa, aranızdaki ilişkiyi bitirmekten korkmayın. Partneriniz sizi unutamıyorsa geri dönmenin bir yolunu bulacaktır.

Romantik Anları Arttırın
Partnerinizle henüz flört aşamasındayken romantik anları arttırmanız önemli. Mum ışığında sürpriz bir akşam yemeği, sabah yatakta edilen romantik kahvaltılar ilişkinizin süper kahramanı olabilir.

Monoton Seksten Kurtulun
Konuştuğumuz maddeler arasında belki de en önemlisi; yaptığınız sekslerin monotonluktan çıkması gerek. Farklı pozisyonlar deneyebilir, farklı seks oyuncakları ile hem partnerinize hem de kendinize yaşattığınız zevk dolu anları 2 katına çıkarabilirsiniz.

İlişkinizin Adını Koymayın
İlk etapta yaşadığınız ilişkinin adını koymak için aceleci davranmayın, zamana bırakın. Zaman içinde şekillenen ilişkiniz sizi hedefinize ulaştıracaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI