Ana SayfaYaşamHugh Jackman İstanbul`da

Hugh Jackman İstanbul`da

Birkaç yıl önce Oscar Ödülleri’ni, muhteşem bir performans ile sunarak tüm dünyanın dikkatini çeken ünlü aktör Hugh Jackman, 17 – 20 Mart tarihleri arasında Zorlu’da gerçekleştireceği gösterisi öncesinde İstanbul’da basın ile bir araya geldi.

Zorlu PSM`de düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Jackman, İstanbul`a ikinci kez geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Gazetecilerin sorularını tüm içtenliğiyle cevaplayan Jackman, aynı zamanda yarın akşamki gösterisinde konukların bir sürprizle karşılacağını söyledi. 

İstanbul’a olan bağlantısından da söz eden Jackman, “Büyük büyük babam burada yaşıyordu. Kimse emin değil ama sanırım burada bir bankada çalışmış. Babam da birçok kere Türkiye’ye geldi ve bana der ki ‘Sen kısmen Türk’sün, Türk sayılırsın.’ O yüzden Türk kahvesine bayılıyorum. Yani sabahları kalktıktan sonra bir fincan Türk kahvesi içmek kadar beni mutlu eden bir şey yok” dedi.

Basın mensuplarından gelen “Osmanlı torunu olduğunuz doğru mu?” sorusuna ise ünlü yıldız, “Aslında biraz karışık. Yani ailemin bazı üyeleri, bazıları Türk’tü diyor. Bazıları Yunan’dı diyor. Yani bilemiyorum ama bugün buradayken Türk diyorum. Ama dürüst olmak gerekirse yüzde yüz emin değiliz” şeklinde karşılık verdi.

Ailesi ile birlikte İstanbul`a gelen ünlü oyuncu, gazetecilerin isteği üzerine gösterisinden ufak bir şarkı da seslendirdi. Russell Crowe`un The Water Diviner filmini çok başarılı bulan ünlü oyuncu, kendisinin de bu tarz projelere açık olduğunu belirtti.

Broadway’deki gösterisinin ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de sahne alan Hugh Jackman’a, bu çok özel gösterisinde 32 kişilik orkestra ve dans ekibi eşlik ediyor. Gösterisinde hayatından hikayelere de yer veren Hugh Jackman, sahnede ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi Broadway’in klasik olmuş ve en başarılı müzikallerinden 26 parça seslendiriyor. Jackman, ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranları ile buluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI