Ana SayfaDekorasyonİbrahim Güler Design Studio, Sofraları Kutlamaya Dönüştürüyor!

İbrahim Güler Design Studio, Sofraları Kutlamaya Dönüştürüyor!

Doğum günü partileri, özel davetler, bayram sofraları… Sevdiklerinizle buluştuğunuz tüm o özel günlerde kurduğunuz sofraların da özel olmasını istiyorsanız, o zaman doğru adrestesiniz… İbrahim Güler Design Studio, Bağdat Caddesi Göztepe’de bulunan mağazasında özel imalat el yapımı masa örtülerinden peçetelere, dünyaca ünlü markaların sofra ve çatal bıçak takımlarından özel tasarım mum ve aksesuarlara kadar birbirinden özgün ürünlere yer verirken, her sofranızı kutlama havasına büründürecek önerilerde bulunuyor.
 
Özel günlerinizde ve davetlerinizde konuşulacak, akıllarda kalacak, şık sofralara mı imza atmak istiyorsunuz? Artık benzersiz tasarımlarıyla günlük sofralarınızı bir kutlama havasına büründüren ve özel dokunuşlarla davetlerinize şıklık katan bir danışmanınız var. İbrahim Güler Design Studio, dünyaca ünlü lüks markaların dekorasyon ürünleri ile tasarım, mimari ve kafe hizmetini tek bir çatı altında toplarken, kusursuz şıklığı sofralarınıza taşıyacak önerilerde bulunuyor.


 
Sofranızın konseptini ve rengini belirleyin
İbrahim Güler Design Studio Baş Mimarı Sare Tellioğlu Saral, bayramlar, yılbaşı partileri ve sevgililer günü gibi özel zamanlar için kurulan sofraların birbirinden farklı sunum ve tasarımlara sahip olması gerektiğini ifade ederken, hazırlıklara başlamadan öncelikle sofranızın konseptini ve rengini belirleyin diyor ve şu tavsiyelerde bulunuyor: “Yılbaşı için eğlenceli ve renkli bir sofra tasarımı yapılabilecekken bayramlar ya da özel davetler için daha sade ve şık tasarımlar tercih edebilirsiniz. Ancak alışılageldik renk ve konseptlerin dışında kuracağınız sofralarla misafirlerinizi şaşırtmak mümkün. Örneğin yılbaşı sofralarında kırmızı ve yeşilin dışına çıkabilirsiniz. Gümüş ve yeşilin kusursuz uyumu ya da altın ve morun asaletini deneyerek kuracağınız sofralarla bambaşka bir güzellik yakalayabilirsiniz. Ya da çok renkli ve birbirinden farklı servis tabakları ile birlikte kullanacağınız farklı renklerdeki bardaklarla oluşturacağınız sofralara imza atarak misafirlerinize şaşırtıcı bir deneyim yaşatabilirsiniz. Eğer sofralarınıza renk ve eğlence katmak istiyorsanız, mağazamızda yer alan dünyaca ünlü markalarımızın sofra ve çatal bıçak takımlarına, rengarenk el yapımı seramiklere ve özel tasarım mum ve aksesuarlara göz atabilirsiniz.”
 
Masa örtüsü, Amerikan servis ve peçete seçimleri
Sofranızı ne amaçla ve hangi konseptle kurduğunuzu belirledikten sonra masa örtüsü, Amerikan servis ve peçete seçimini yapmayı öneren İç Mimar Sare Saral, “Amerikan servis ve masa örtüsü farklı durumlarda kullanılması gereken sofra unsurlarıdır” diyor ve ekliyor: “Günlük bir sofrada şıklık ile birlikte temizlik ve pratiklik sağlayan Amerikan servis, özel gün masanızda basit kalabilir. Bu sebeple bu noktada davetinizin konseptine uygun seçim yapmanızı öneririz. Seçeceğiniz masa örtüsünün dokusu, işleme detayları ve renkleri sofra dekorasyonunuzun temelini oluşturur. Eğer sofranızda doğal bir hava yaratmak isterseniz yaprakların ve bitkilerin eşlik ettiği çiçek ve meyve desenli masa örtülerini tercih edebilir; sıklık ve zarafeti yakalamak isterseniz ise altın veya gümüş renkli bir örtü seçiminde bulunabilirsiniz. Davet sofranıza zarif ve elegant bir hava kazandırmak için ise, dantelli, gipürlü, nakışlı masa örtülerinden yararlanabilirsiniz.  Peçete seçimini ise kumaş peçeteden yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Özel imalat el yapımı masa örtüleri ve peçete alternatifleri için İbrahim Güler Design Studio’nun Göztepe’deki mağazasında pek çok alternatif bulunmak mümkün.”
 
Aksesuarın önemi
Sofralarınıza şıklık getirecek bir diğer unsur ise aksesuarlardır diyen Saral, masanızı olabildiğince zenginleştirecek özel tasarım dekoratif ürünlerin, sofranızın şıklığını tamamlayacağını ve misafirlerinizin sofranıza hayranlıkla bakmasını sağlayacağını ifade ediyor ve şu önerilerde bulunuyor: “Geçmişte aydınlatma olarak kullanılan şamdanlar günümüzde hala en çok geçerliliğini koruyan sofra aksesuarların başında yer alsa da pek çok farklı dekoratif ürünle masanızı göz alıcı bir görünüme büründürmek mümkün. Sofranızla uyumlu peçete halkaları seçiminde bulunarak masanızda hoş bir detay yaratabilirsiniz. Sofranızda fark yaratacak aksesuar seçimleri için mağazamızda yer alan birbirinden özgün renklere, kusursuz desenlerin eşlik ettiği tamamı el boyaması ile hazırlanan seramik ürünleri öneriyoruz.”
 
Sofralarınızı çiçeklerle canlandırın 
Sofralarımızı güzelleştirmenin en doğal yolunun çiçeklerden geçtiğini vurgulayan Saral, çiçek kullanımında dikkat edilmesi gereken temel unsurları ise şöyle sıralıyor: “Biz sofranızda yer vereceğiniz bitkilerin gerçek ve taze olmasını tavsiye ediyoruz. Fresh kokularıyla soflarımızı canlandıran canlı çiçekler varken, tozlu ve yapay bir görünüm yaratan bitkilerin kullanımını önermiyoruz. Sofalarınızda kullanılacak bitkilerin yükseklik ve genişliklerini karşılıklı oturan bireylerin birbirlerini görmelerini engellemeyecek şekilde ayarlamak ise bir diğer önemli unsur. Çiçek seçimini mevsime uygun yaparken, kış döneminde renk olarak biraz daha koyu tonlar tercih edebilir, bahar sofralarınızda cıvıl cıvıl renkli çiçeklerle baharı sofralarınıza taşıyabilirsiniz.”
 
Türkiye’yi Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarım ürünleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, her geçen gün bünyesine kattığı yeni koleksiyonlar ile yaşam alanlarına eşsiz dokunuşlarda bulunurken soflarınıza da şıklık ve zarafet katıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI