Ana SayfaGüzellikİdeal Yaz Işıltısı İçin Likit Bronzer Kullanım Rehberi

İdeal Yaz Işıltısı İçin Likit Bronzer Kullanım Rehberi

Sizin için adım adım likit bronzer kullanımının gerekliliklerini yazdık.

Likit bronzerlar, yaz makyajı dendiğinde çoğu makyaj sanatçısının ilk aklına gelen ürünlerden biri! Havalar ısındıkça, bozulmaya karşı dayanıklı makyaj ürünleri kullanmanın önemi artıyor çünkü yüzümüzdeki makyajın eriyip gitmesine katlanamıyoruz! Yok gibi makyajların da en önemli kurtarıcılarından olan likit bronzerlar, kesinlikle yazları daha bronzlaşmamış olsak dahi bize güneşten bir öpücük almışız hissini tattırmakta çok başarılı!

Toz bronzerlar ve likit bronzerlar.. Her ikisi de tipik olarak yüzün aynı bölgelerine uygulansa da tam olarak nasıl uyguladığınız konusunda bazı farklılıklar olabilir. Bunlara dikkat etmek makyajınızın çok daha kusursuz ve profesyonel görünmesini sağlayacaktır.  

Likit Bronzer Kullanırken Dikkat Edebileceğiniz 4 İpucu

Cilt Tonunuzu İyi Tanıyın
Likit bronzerınızı seçerken, teninizi en iyi şekilde tamamlayacak ve içinizdeki ışıltıyı ortaya çıkaracak bir renk tonu seçmek için cildinizin alt tonlarını göz önünde bulundurun. Çoğunlukla makyaj yaparken cildimizin tonunu değil, cildimizin hangi ton olmasını istediğimizi göz önünde bulundururuz. Bu hata makyaj sonrası cilt tonumuzun kırmızı olmasına, ya da çamurlu bir görünüme ulaşmamıza sebep olur.

Doğru Makyaj Fırçasını Seçin
Ürünü almak için ideal olan ancak aynı zamanda pürüzsüz bir uygulama sağlayan bir fırça tercih edin. Orta sertlikte bir makyaj fırçası bu görev için en iyisi! Bu, bronzlaştırıcının tam olarak istediğiniz yere uygulanmasına ve aynı zamanda düzgün bir şekilde karışmasına yardım edecek.

 

Bir Seferde Küçük Bir Miktar Uygulayın
Fırçanıza biraz ürün aldıktan sonra şakaklarınızdan alnınıza, ardından yanaklarınıza ve son olarak elmacık kemiklerinize uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Pigmenti yavaş yavaş oluşturmak, sonuçta daha iyi, iz bırakmayan sonuçlar verecektir. Likit bronzlaştırıcıyı uygularken, ürünü azar azar uygulamalısınız, çünkü fırçanızı aşırı yüklemek çok fazla ürün biriktirerek eşit şekilde karıştırılmasını zorlaştıracaktır.

Bronzerı İyi Dağıtabilmek En Önemli Adım
Dağıtma kısmı, uygulama sürecindeki tartışmasız en önemli adımdır. Alın üzerinde çalışırken, bronzlaştırıcıyı saç çizgisine ve alnınızın ortasına doğru geriye doğru uygulayın ve elmacık kemiklerindeyken dışa doğru uygulayın. Daha koyu bir renk isteniyorsa, aynı adımları kullanarak daha fazla bronzer uygulayın. Sert çizgiler fark ederseniz, çizgileri dağıtmak için işaret parmağınızı kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI