Ana SayfaYaşamIFA Paris Uluslararası Moda Diploması artık Online!

IFA Paris Uluslararası Moda Diploması artık Online!

Modayı seviyor, trendleri hissediyor ve bu konuda profesyonelleşmek mi istiyorsunuz?
Uzaktan eğitim olanaklarıyla evdeki dönemi, uluslararası moda diploması ile tamamlamak mümkün.
 
IFA Paris Uluslararası Moda Akademisi, öğrencilere online eğitim imkanları ile uluslararası diploma programları sunmakta.
 
1 haftadan 4 haftaya kadar moda tasarımı ve stilistlik konusunda uygun fiyatlı ve eğlenceli  kurslarla, bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz.
 
Moda İllüstrasyon ve Çizim, Sokak Modası ve Spor Giyim Tasarımı kursları ile  kendi koleksiyonunuzu baştan sona oluşturabilir, hayallerinizi profesyonel iş hayatına dönüştürebilirsiniz.
 
Stilistlik kursunda prodüksiyon gibi teknik detayların yanı sıra trend analizi algısı, karakter ve renk analizi, kişiye özel stil danışmanlığı eğitimlerini alabilirsiniz. Uluslararası diplomanız ile moda dünyasındaki dergilerde moda editörü, kişisel gardırop danışmanlığı ya da kurumsal firmalarda stil danışmanlığı yapabilirsiniz.
 
‘Yeteneğinizi Seviyoruz’ sloganı ile öğrencilerine her zaman yaratıcı bakış açısını destekleyen ve sektörde sağlam altyapı ile eğitim veren IFA Paris Uluslararası Moda Okulu, İstanbul, Paris ve Şanghay kampüslerinde lisans ve yüksek lisans programlarına kayıtlı 1200 öğrencisiyle, moda sektöründe en iyi yöntemleri ve uygulamaları öğretmeyi amaç edinmiştir.
 
IFA Paris, 1982’de Fransız moda mirasını küreselleşen dünya ile kaynaştırmak için kurulmuş olup, Paris’in tüm lisans ve yüksek lisans kurslarının İngilizce ve Fransızca olarak öğretildiği tek enstitü olarak, dünyanın pek çok farklı coğrafyasından öğrencilerle zengin bir kültür kesişimine sahiptir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI