Ana SayfaYaşamIGORA ROYAL Yeşil Bir Geleceğin Tohumlarını Atıyor

IGORA ROYAL Yeşil Bir Geleceğin Tohumlarını Atıyor

E-cording işbirliği ile daha yeşil Türkiye…
 
Sürdürülebilirlikte öncü olan, uzman saç boya markası IGORA ROYAL, yaşanabilir bir dünya vizyonu doğrultusunda, doğayı yeşillendirmek üzere çok özel bir proje başlattı: E-cording işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Schwarzkopf Professional iş ortağı salonlarında saçlarını IGORA ROYAL marka saç boyaları ile renklendirenler, yine aynı salonlarda konumlandırılan QR kodlarını telefonlarına okutuyor. Telefonlarında açılan ekrandaki sayfadan ise bir fidan tohumu seçiyor. Seçilen tohum, @ecordingmapp aracılığında bir ecodrone ile doğaya filizlenmesi için bırakılıyor. Böylece saçlarını IGORA ROYAL ile renklendiren kadınlar, ülkemizde doğanın daha yeşil bir renge bürünmesine yardımcı oluyor. Schwarzkopf Professional salonlarında saçlarınızı IGORA ROYAL ile renklendirerek, siz de bu girişimin bir parçası olabilir, ülkemizin yeşil bir geleceğe sahip olmasına katkı sağlayabilirsiniz.
 
IGORA ROYAL, sürdürülebilirlik için ambalajlarını da yeniledi…
 
Schwarzkopf Professional, küresel ayak izleri söz konusu olduğunda “daha azıyla daha fazlasını yapmak için” çalışırken, IGORA ROYAL serilerinin yeniden tasarımı için de her detayı düşündü. Yeni IGORA ROYAL ambalajlarının tüp ve kapakları şimdi %100 geri dönüştürülebilir malzemeden üretiliyor. Ürünlerin kutusunda ise %92 geri dönüştürülebilen karton kullanılıyor.
 
 
Schwarzkopf Professional web sitesinde yeni IGORA ROYAL ürün bilgilerini, ürünlerin yeni görünümlerini ve daha fazlasını keşfedebilirsiniz: schwarzkopfpro.com.tr – Instagram üzerinden @schwarzkopfprotr ve #BeIGORA / #IGORAROYAL hashtag’leri ile en son haberleri, trendleri ve rekabet ayrıntılarını takip edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI