Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Audrey Hepburn

İkon Makyajları Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Audrey Hepburn makyajı nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin altıncısı Audrey Hepburn makyajı:

“Funny Face” ve “Breakfast At Tiffany’s” gibi filmleri ile sinema, Hubert de Givenchy’nin ilham perisi olarak da moda literatüründe önemli bir yere sahip olan Audrey Hepburn giyimi gibi makyajında da minimal tarzını sürdüren bir ikondu. Yüzünde en öne çıkan bölge tartışmasız kalın ve çok düzgün şekillendirilmiş kaşlarıydı. Ama önce ten makyajından başlayalım. Yüzündeki o mükemmel ışıltıyı yakalamak için gizli silahınız Prep&Prime serisinden Fortified Skin Enhancer Illuminate olacaktır. Bu ürün hem cildi pürüzsüzleştirecek hem de içindeki pigmentler sayesinde lekeleri örterken, sağlıklı bir parlama sağlayacaktır. Üzerine fondöten olarak satenimsi sonuç veren Mineralize Foundation SPF 15 130 no’lu kısa uçlu fondöten fırçası ile homojen bir şekilde uygulanabilir.

Kaşlara gelirsek, güçlü kaşlar önce kahve tonda Lingering Eye Brow ile iyice dolduruluyor sonra sahte durmasını önlemek için kaş fırçası ile taranıyor.

Yanaklar parlak bir şeftali tonu toz allık ile çok hafifçe renklendiriliyor. Melba allık denenebilir. Yüzü aydınlatmak için de elmacık kemiklerinin üst kısmına ve burun köprüsün üstüne incimsi tonlarda bir pudra uygulanmış. Bunun için parlak yapıda, mineralli formülü ile Mineralize Skin Finish serisinden Lightscapade tercih edilebilir.
Göz makyajna başlarken çok natürel bir baz yaratmak için kremsi yapıdaki Paint Pot farlardan Posh Paradise Koleksiyonundaki Nubile rengi kullanılabilir.  Paint Pot’lar üzerine uygulanan tüm farklı ürünlerin dayanıklığını arttırır, bulaşmasını ve toparlanmasını engeller. Bunun üzerine kalınca bir hat halinde siyah eyeliner uygulanmış. Blacktrack Fluidline eyeliner 210 no’lu fırça yardımı ile sürülebilir. Kirpik kıvırıcısı yardımı ile şekillendirdiğiniz kirpiklerinize natürel bir maskara olan Studio Fix  Bold Black ile son halini verebilirsiniz. Göz makyajınızı bakışlarınızı kocaman gösterecek olan beyaz bir göz kalemi ile tamamlayın. Fascinating Eyekohl mat yapıda göz kalemini alt göz kapağının iç kısmına sürün.

Dudaklarda şeftaliye dönük bir turuncu ruj tercih edilmiş. Bunun için See Sheer ruj kullanılabilir. Dudakların orta kısmına dolgunluk katmak için Pro Longwear serisindeki rugan sonuçlu dudak parlatıcılarından Show Me Lipglass ile dokunabilirsiniz.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Audrey Hepburn makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI