Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Barbra Streisand

İkon Makyajları Barbra Streisand

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Barbra Streisand makyajı nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin yedinci Barbra Streisand makyajı:

Popüler bir film yıldızı olmanın yanı sıra şarkı söylemek, yönetmenlik, film prodüktörlüğü  gibi birçok farklı özelliği olan Barbra Streisand 60’lı yıllarda çekilmiş bu fotoğrafı ile dönemin güçlü eyeliner çizgisine çok güzel bir örnek.
Cilde öncelikle oldukça yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten uygulanmış. Full Coverage Fondöten tercih edilebilir. Göz altları yine yüksek örtücülüğe sahip Studio Finish Concealer ile kapatılmış.

Kaşlar ifadeyi sertleştirerek konsantrasyonu gözlerden almamak için sadece bir farla doldurulmuş. Bunun için mat yapıda Concrete isimli far 266 no’lu fırça yardımı ile uygulanabilir.  Yanak bölgesini hafifçe çukurlaştırmak için küllü toprak tonlarında Shadowy isimli allık kullanılabilir.

Ana fokusumuz olan göz bölgesine geldiğimizde öncelikle tüm göz kapağı kirpik diplerinden kaşa kadar açık bir tonda far ile kapatılıyor. Böylece hem göz kapağını aydınlatmış hem de renk eşitsizliklerini gidermiş oluyoruz. Bunun için yine Posh Paradise koleksiyonunda bulunan Paint Pot kremsi farların en kullanışlı renklerinden olan Treasure Hunt tercih edilebilir. Gözün katlanma bölgesine keskin bir hat halinde gölgelendirmek için siyah mat bir far kullanılmış. Carbon far tercih edilebilir. Bunu üst göz kapağınızın kirpik diplerinde eyeliner olarak keskin bir dönüşle devam ettirebilirsiniz. Eyeliner’a daha da derinlik katmak için kirpik diplerinde ayrıca Blacktrack Fluidline Eyeliner ile  siyah farın üzerinden geçilebilir. Bunun için 210 no’lu eyeliner fırçasını kullanın. Kirpiklerinize hacim kazandıran Opulash Maskara’nın karbonu arttırılmış yepyeni siyah tonu Opulash Optimum Black hem üst hem de alt kirpiklere bolca uygulanarak “Ceylan Gözü” formu vurgulanıyor. Doğal dudak tonlarında kremsi bir parlaklık için Viva Glam Gaga 2 ruj tercih edilebilir.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Barbra Streisand makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI