Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Cher

İkon Makyajları Cher

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Cher makyajını nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin sekizincisi Cher makyajı:

80’li yılların pop idolü Cher nefes kesen sahne performanslarını, farklı giyim tarzı ve makyajları ile bütünleştirerek her zaman dikkatleri üzerine çeken bir isim.
Cher’den bahsettiğmiz zaman doğallıktan çok söz edemesek de kusursuzluk arayışı ile kendini sürekli yenilediğini söyleyebiliriz. Bunun için ten makyajına backstage’lerin vazgeçilmez fondöteni, photoshop etkili Studio Sculpt ile başlanabilir. Bu fondöteni kullanmadan önce cildinizi Prep&Prime Serisi’ndeki Skin Brightening Serum ile aydınlatmak ve nemlendirmek sonucu Cher’in arzuladığı kusursuzluğa ulaştıracaktır. Ayrıca göz altlarını hazırlamak için yine Prep&Prime Serisindeki göz şişliklerini ve renk eşitsizliklerini anında gideren göz kremi Vibrancy For Eye kullanılması önerilebilir. Elmacık kemiklerinin üstleri ve burun kemiği Prep&Prime highlighter’ların Bright For tonu ile aydınlatılabilir.

Şimdi cilt istediğimiz kusursuzluğa ulaştına göre kaşlara geçelim. Kaşlar iyice vurgulanmış, kavislerinden arındırılmış ve hafifçe kalınlaştırılmış. Lingering Eye Brow kaş kaleminden yardım alabilirsiniz.

Yanaklarda bronz kahve tonlar var. Broze Everyday adındaki koleksiyondan Solar Riche Bronzing Powder ile elmacık kemiklerinin altları kontürlenirken, yanaklar sımsıcak şeftali tonunda Peaches allık ile renklendirilebilir.

Gözlerde parlak tonlarda “smokey eye” makyaj ile ihtiraslı bakışlar yaratılmış. Altın renkte bir far tüm üst göz kapağında ve göz pınarında katlanan bölüme kadar uygulanmış. Amber lights far tercih edilebilir. Hemen biraz üstünde makyaja sıcak bronz tonlarda Bronze far ile devam edilirken bu gölge alt kirpik diplerine de incecik taşınıyor. Siyah göz kalemi ile alt göz kapaklarının iç kısımlarını biraz daha derinlik katılmış. Smolder Eyekohl göz kalemi kullanılabilir. Üst göz kapaklarına ise daha yumuşak ve hafif dağıtılmış bir vurgu için Bronze far kirpik diplerinde yoğunlaştırılıyor. Volümlü kirpikler için Opulash Optimum Black uygulanabilir.

Dudaklar orta tonlarda, yarı mat, içinde şeftali tonu olan kahverengi So Very Good Pro Longwear  ruj ile renklendirilebilir.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Cher makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI