Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Farrah Fawcett

İkon Makyajları Farrah Fawcett

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Farrah Fawcett makyajı nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin üçüncüsü Farrah Fawcett makyajı:

“Charlie’nin Melekleri” Dizisi’nin unutulmaz isimlerinden Farah Fawcett, sportif fiziği ve sağlıklı bir bronzluk ile ışıldayan cildi ile “All American Girl” teriminin 1970’lerdeki en önemli temsilcilerindendi.

Makyajı da çok doğal duruyor. Bunun için öncelikle cilde hiç ağırlık yaratmayan, su bazlı Face&Body Fondöten uygulanabilir. Fondöteni uygularken 187 no’lu çift  kıl yapısına sahip fondöten fırçasını kullanabilirsin. Böylece ürünün cildinize homojen olarak yayılmasını sağlamış ve profesyonel bir sonuç elde etmiş olursunuz. Face&Body saten sonuç veren bir fondötendir. Yüzünüzde sağlıklı ve göz alıcı bir ışıltı yaratacaktır. Hem de dekolte bölgenize doğru sorunsuzca devam ettirebilirsiniz.

Kaşlar yine dönemin modasına uygun olarak ince şekillendirilmiş ve  taranmış. Bunun için hafifçe Beguile Brow Set açık renk kaş maskarası kullanılabilir.
Yüzde doğal bir boyutlandırma yaratmak için kahve tonlarda mat bir allık ile gölgelendirmeler yapılmış. Bunun için elmacık kemiklerin alt kısmında, şakak bölgelerinde Blushbaby ya da Harmony toz allık tercih edilebilir.

Göz makyajında küllü tonlarda bir “smokey eye” var. İçinde parıltılar barındıran krem tonlarda toz bir far ile göz kapağının iç kısımları aydınlatılıyor. Bunun için Naked Lunch isimli far kullanılabilir. Dış kısımlara doğru ise küllü kahve tonlarda Satin Taupe far harmanlanmış geçişlerle uygulanıyor. Çekik kedi gözü formunda bir sivrilik katmak adına göz makyajı şakaklara doğru hafif yükseltilerek bitirilirken gözün dış köşesine Carbon adında siyah farla incecik bir gölge veriliyor. Göz kapaklarının daha da kalkık durmasını sağlamak için natürel bir kıvrımla kirpikleri uzatan siyah Opulash Maskara uygulanabilir.
Farah Fawcett’in odak noktası gözler olarak belirlenmiş bu makyajında dudaklar nüd tonlarda hafif pırıltıları olan High Tea ruj ile aydınlatılıyor.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Farrah Fawcett makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI