Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Linda Evangelista

İkon Makyajları Linda Evangelista

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Linda Evangelista makyajı nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin ikincisi Linda Evangelista makyajı:

90’lı yıllarda süper model furyasının öne çıkan isimlerinden Linda Evangelista makyajına dönemin trendlerine uygun olarak kusursuz ve mat bir ten ile başlanmış. Bunun için M.A.C’in artık bir klasik haline gelen ve tüm kusurları anında kapatan Studio Fix Fluid Fondöteni kullanılabilir.

Yine o yıllarda görmeye alışık olduğumuz gibi makyajda çok fazla boyutlandırma yok. Ten makyajı sanki pürüzsüz bir kanvas gibi… Bu nedenle de çok natürel tonlarda bir pudrası ile elmacık kemiklerinin alt kısımları hafifçe gölgelendirilmiş. Bunun için Medium Deep Mineralize Skin Finish Natural pudra kullanılabilir.
Yanakları ısıtmak ve sağlıklı bir görüntü vermek adına şeftali tonlarda ve yine toz yapıda bir allık kullanılabilir. Bunun için Melba ya da Sincere seçilebilir.
Kaşları kalınlaştırmak ve düzgün şekillenidirmek için Lingering Eye Brow kaş kalemi tercih edilebilir.

Göz makyajına gelirsek hafif uygulanmış bir çeşit “smokey eye” görebiliriz. Nüd tonlarda Era far göz kapağının iç kısımlarında kullanılırken gözün ortasından dışa doğru ve katlanan bölümünün sonuna kadar çıkan, orta toprak tonlarda Tempting far ile geçiş yapılabilir. Üst göz kapağının kirpik diplerine incecik keskin bir çizgi olarak çekilen siyah tonda Superslick Eyeliner kirpiklerin görüntüsünü yoğunlaştırıyor. Hem üst hem alt kirpiklere kat kat sürülen Dazzlelash Maskara bakışlara dramatik bir derinlik katıyor.
Dudaklara ise kremsi yapısı ile hem nemlendirmek hem de natürel pembe bir parlaklık katmak için Cherish ya da Shy Girl ruj uygulanabilir.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Linda Evangelista makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI