Ana SayfaDüğünİkonik Gelinlerin Zamansız Stilleri

İkonik Gelinlerin Zamansız Stilleri

Düğün sezonu yavaş yavaş yaklaşırken hayalleri süsleyen gelinlikler beyaz kumaşların öncülüğünde gerçek dünyaya adım atmak için gün sayıyor. Kabarık eteklerin, uzun duvakların, dantel detayların arasında çizilen bu keyifli sürecin yanı sıra tarih boyunca ezber bozan yaklaşımlarla karşılaştığımız da oldu ve biz hepsini çok sevdik. Bianca Jagger’dan Mia Farrow’a kadar ikonik pek çok isim tarzıyla nam salmasına rağmen konu gelinlik olduğunda minimalist tavırlarıyla dikkat çekti.

Günümüzde ise aynı tavrın modern elçileri olan Olivia Palermo, Solange Knowles gibi isimler süregelen stil yaklaşımlarını devam ettirerek bu özel günün farklı gelinleri oldular. Hatta Chiara Ferragni’nin Pronovias ile gerçekleştirdiği ortak çalışma da ön plana çıkan gelinliğin basic bir t-shirt ve gösterişli bir etekten ibaret olması uzun yıllar masal prensesleri yaratan markanın da asi prenseslere özlemini kanıtlar nitelikteydi.

Eğer sizin de tarzınız bu asi gelinlerin seçimlerine yatkınsa ve trendlerin aksine zamansız bir yaklaşım tercih ediyorsanız  geçmiş ve gelecek arasında yaptığımız bu kısa yolculuk size güzel fikirler verebilir.


Solange Knowles


Chiara Ferragni


Olivia Palermo


Mia Farrow

Bianca Jagger


Brigitte Bardot

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI