Ana SayfaModaİkonik Stan Smith Şimdi Daha Sürdürülebilir

İkonik Stan Smith Şimdi Daha Sürdürülebilir

Stan Smith, yıllardır bir spor ayakkabının nasıl olması gerektiğini tanımlıyor. Zamansız tasarımın özünü temsil eden ikonik siluet, bugün “Stan Smith, Forever” koleksiyonunun lansmanına kadar yarım yüzyıldan fazla bir süredir değişmeden kaldı. adidas’ın plastik kirliliğiyle savaşında yeni bir mihenk taşı olan, hikayeli siluete eklenen sürdürülebilir yaklaşımlar markayı sağlam bir şekilde geleceğe taşıyor.
 
adidas Originals, Stan Smith için yeni bir başlangıç yaparak en başarılı modelini daha sürdürülebilir bir gelecek yaratma yolunda yeniden tasarlıyor. Görünümü aynı kalırken, Stan Smith modelleri bu sezon itibariyla adidas’ın Plastik Atıklara Son Verme yolculuğunda öneml bir adım olacak.
 
Koleksiyonun iki modeli geri dönüştürülmüş materyallerden oluşan PRIMEGREEN üst yüzeyin beyaz renk geri dönüştürülmüş kauçuk dış tabanın üzerine yerleştirilmesinden oluşuyor. Kadın modellerinde doğadan ilham alan grafik baskılar, altın halkalar ve yeşil topuk çıkıntıları bulunuyor.

Üçlüyü tamamlayan son model ise, Stan Smith’in mükemmel yeşil topuk şeridi ile tamamlanan ve kauçuk dış tabanın üzerine oturan beyaz geri dönüştürülmüş PRIMEGREEN üst kısma sahip. Klasik görünüm daha doğadan ilham alan nakışların eklenmesiyle güncelleniyor.

Sürdürülebilirliği odağına alan koleksiyondaki her çift,% 90’dan fazla geri dönüştürülmüş kağıttan üretilen klasik adidas Originals mavi kutusunda paketlenmiş olarak geliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI