Ana Sayfaİlişkilerİlk Buluşmada Dürüstlük Neden Önemli?

İlk Buluşmada Dürüstlük Neden Önemli?

Hayatınızın aşkıyla tanışmadan önce ne düşünmelisiniz?

Yakın zamanda buluşmayı düşündüğünüz partneriniz hayatınızın aşkı olabilir. Bu kişi hakkında karışık duygulara sahip olabilir ve ne konuşacağınız hakkında en ufak bir fikriniz olmayabilir. Bu tarz durumlarda ilk önerimiz her zaman anlaşılır ve sempatik olun. Aklınızdan aynı anda binlerce düşünce geçse bile bunu partnerinize belli etmemek oldukça önemli.

Peki neden ilk buluşmada dürüst bir tavır takınmalısınız?
Konuyu örnekle canlandıralım. Gece kulüplerine gitmekten nefret ediyorsunuz ancak partneriniz dans etmeyi sevdiğini söylediği için siz de gece kulüplerini çok sevdiğinizi söylediniz. İlişkiniz başladığında partneriniz ünlü bir DJ’in konserine bilet alabilir, siz de sevmediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Buluşmalarda partnerinizin sorduğu sorulara verdiğiniz cevaplar sonucunda onun da açtığı konular değişebilir. Bir şeyi sevdiğiniz halde çekindiğiniz için sevmiyorum demek hem konuşmanın ömrünü hem de ilişkinin ömrünü kısaltır. Dürüst olmayan flört süreci, siz farkında olmasanız da ilişkinizin gün geçtikçe yıpranmasına ve belki de bitmesine sebep olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI