Ana SayfaModaİlkbahar Trendleri Çoraplarda Saklı!

İlkbahar Trendleri Çoraplarda Saklı!

Goia Socks, çorap trendlerini ilkbahar aylarına taşıyor. Yılın en ferah mevsiminin coşkusu, Goia renkleri ve desenleriyle birleşince ortaya enerji dolu trendler çıkıyor.

Özellikle çizgili tasarımlar bu dönemin en çok ilgi çeken modelleri arasında başı çekiyor. Baharı çağrıştıran bu her devrin deseni, Goia Socks’ta lacivert, sarı, gri, bordo gibi renklerle birlikte kullanılıyor.

Özgün bir hediye arayanlara…

Goia Socks tasarımları, şık kutusu ve renkleriyle ideal birer armağan olarak da karşımıza çıkıyor. Desenlere hareket katan uyumlu renk geçişleri, farklı pantolon ve ayakkabı alternatifleriyle kombin yapabilme özgürlüğü tanıyor.
 

Özel çorap kulübü aboneliğiyle bahar kapınıza gelsin!

Goia Socks’un özel çorap kulübü aboneliğinde her ay bir çift özgün tasarım ve bir çift düz renk (Siyah veya lacivert) olmak üzere toplam iki çift çorap adrese teslim ediliyor. Abonelik sisteminde perakende alışverişe göre neredeyse %50’ye varan indirimli fiyatlarla aynı ürünlere sahip olma şansı da yakalanıyor. Üstelik özel günlerde kulüp üyeleri ekstra hediyelerin de keyfini çıkarıyor.

Tarzını en çarpıcı şekilde yansıtmak isteyenler için Goia Socks’un koleksiyonları modanın kalbi Londra ve Milano’da tam 29 farklı desen seçeneğiyle tasarlanıyor. GOTS sertifikasıyla toksin içermeyen cilt ve çevre dostu materyalle üretilen çoraplar, %80 oranında organik pamuğa sahip. Goia Socks ürünleri defalarca denenerek mükemmel hale getirildiğinden formu kullanım süresince bozulmuyor. One Size Fits Most özel tasarımıyla ise 37 numaradan 47 numaraya kadar her ayağa uyum sağlıyor.

www.goiasocks.com
Instagram: @goia_socks
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI