Ana SayfaTeknolojiInstagram Artık Uygulama Olmadan Da Çalışacak

Instagram Artık Uygulama Olmadan Da Çalışacak

Instagram bu zamana kadar uygulamaya bağımlı bir platformdu. Uygulama olmadan Instagram’ı tam anlamıyla kullanmak mümkün olmuyordu. İnternet tarayıcı üzerinden fotoğraflara erişim sağlanıyor ve belli başlı etkileşimlerde bulunuluyordu fakat fotoğraf paylaşımı yapılamıyordu. En temel olayı fotoğraf paylaşımı olan platformda bu özellik sunulmayınca haliyle internet tarayıcı üzerinden Instagram’a girmek de anlamsızlaşıyordu. Yeni gelen özellik sayesinde artık uygulamaya sahip olmasanız bile kolayca fotoğraf paylaşmanız mümkün.
 
Bundan böyle Instagram.com‘a erişim sağlayan herhangi bir cihazdan fotoğraf paylaşımı yapılabiliyor. Böylece uygulaması bulunmadığı için Instagram’dan mahrum kalan tabletler de Instagram’da fotoğraf paylaşabilir hale geliyor. Özellikle iPad Pro gibi tabletlerin fotoğraf kalitesi bakımından akıllı telefonları aratmadığını göz önünde bulundurduğumuzda bu özellik daha anlamlı hale geliyor. Instagram’ın internet sitesi iPad’i bir mobil cihaz olarak algıladığı için fotoğraf paylaşımına izin veriyor.
 
Uygulama gerekmeden Instagram’da fotoğraf paylaşmak sevindirici olsa da Instagram’ın mobil sürümü halen birçok özellikten mahrum durumda. Hikayeler ve mesajlaşma özelliği internet sürümünde maalesef kullanılamıyor. Fakat Instagram’da bu özelliklerden ziyade fotoğraf paylaşım özelliği ön plana çıktığı için bu yenilik birçok kişiyi mutlu edeceğe benziyor. Ayrıca telefonunda fazladan yer açmak isteyen kişiler de artık Instagram’ı mobil site üzerinden kullanarak tasarruf sağlayabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI