Ana SayfaTeknolojiInstagram'ın Yeni Özelliğiyle Paylaşımlarının Kaç Kişiye Eriştiğini Öğren

Instagram’ın Yeni Özelliğiyle Paylaşımlarının Kaç Kişiye Eriştiğini Öğren

Instagram‘da yapılan son yeniliklerden biri de, hesaplara gelecek olan “Insights” isimli bir özellik. Bu özellik takipçi kitlemiz hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmamızı ve gönderilerimizin erişim oranlarını görmemizi sağlayacak. Bu özellik henüz yalnızca 100.000’den fazla takipçisi olan hesaplara gelmiş olsa da, yavaş yavaş aktifleşecek gibi gözüküyor.

Bu bilgilere erişebilmek için, önce Instagram’ı güncellemeniz gerekiyor. Güncellemeyi yaptıktan sonra profil sayfanıza gidin. İsminizin sağ tarafında dört dikey küçük çizgi göreceksiniz. Buraya dokunarak “Insights” bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Buraya tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak sayfada, “Insights” özelliğinin sunduğu bütün bilgileri görebilirsiniz. Bu bilgiler arasında en beğenilen gönderiler, gönderilerin kaç kişiye ulaştığının bilgisi ve takipçi demografiğiniz gibi önemli bilgiler olacak.

Gelin bu özelliklere detaylı bakalım.
Impressions, gönderilerinizin toplam görüntülenme sayısını ifade ediyor. Reach ise gönderilerinizden herhangi birini görüntülemiş hesapların sayısı. Website Clicks, profilinize koyacağınız internet sitesi linkine tıklayan hesapların sayısı. Followers kısmı da takipçilerinizin bir günde Instagram’da geçirdiği ortalama süre.

Top Posts kısmında tüm gönderilerinizin arasında belli bir süre içerisinde en popüler olmuş gönderileriniz görüntülenme sayısı ile sıralanıyor. Followers kısmından da takipçileriniz arasında cinsiyet oranları, yaş oranları ve takipçilerinizin hangi şehirlerden olduğuna dair bilgiler alabiliyorsunuz.

Buse Terim ve Mert Vidinli de bu özellik hakkında Instagram’da fotoğraf paylaşımı yaptı. 
 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI