Ana SayfaDekorasyonInStyle Home Nisan Sayısı Çıktı

InStyle Home Nisan Sayısı Çıktı

Miss Turkey 2011 birincisi Melisa Aslı Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine. Set yoğunluğundan eviyle hiç ilgilenemediğini anlatan başarılı oyuncuya bu konuda Hollanda’da yaşayan anne ve babası tam destek vermiş. 

Kara Sevda’da Asu karakterine hayat veren Pamuk, “Dizide birbirine kara sevdalı olmayan yok zaten” diyor. Çok yoğun set programı olan oyuncu, sakinliği ile öne çıkan bir sitede yaşamak istemiş. Buraya altı ay önce Fulya’dan taşınmış. “Eve taşınmamda sitenin sakinliği ve güvenliği etkili oldu. Ayrıca bir önceki evime göre daha geniş bir salonu ve mutfağı var buranın,” diye anlatmaya devam ediyor. 

Cildinin güzelliğini bol bol içtiği suya bağlıyor. Şu sıralar kekikli suya merak sarmış. “Biraz yutarken zorlansam da mutlaka içiyorum,” diyor gülerek. Beslenme tarzının insanın cildini çok etkilediğini söylüyor. Yediklerine dikkat ediyormuş ama bu konuda sıkı kuralları da yok gözüküyor. Güzel saçlarının sırrını sorduğumuzda haftada bir uygulattığı saç bakımına borçlu olabileceğini söylüyor mütevazı tavrıyla. 

Devamı InStyle Home Nisan sayısında!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI