Ana SayfaTeknolojiiOS 9 Yayınlandı

iOS 9 Yayınlandı

iOS 9, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus akıllı telefonlara yüklenebiliyor. Tabletlerde ise iPad 2, iPad 3. ve 4. nesil, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 ve iPad mini 3, ayrıca iPod Touch 5. nesil de iOS 9’a kavuşacak cihazlar arasında yer alıyor.

iOS Nasıl İndirilir?
Bunun için telefonunuzun ayarlar bölümüne girin. Burada "Genel" ayarları seçin ve "Yazılım Güncelleme" butonuna tıklayın. Karşınıza "İndir ve yükle"
seçeneğine tıklayarak indirmeye başlıyabilirsiniz. Telefonunuzun yüzde 50` den fazla şarjının olmasına dikkat edin. 
iOS 9 Özellikleri ;
-iOS 9 kullanıcılarını bilinmeyen numaralar arandığında, işletim sistemi otomatik olarak saniyeden kısa bir sürede internetten bir
araştırma yapacak. Apple içerisinde bu numara kayıtlı ise bilinmeyen numaranın altına "olabilir" yazısıyla beraber numaranın sahibi ekranda görülecek.
-Apple, iOS 9 ile batarya azaldığında kullanılacak yeni özellikle kullanıcıların bataryalarının ömrünü 3 saate kadar uzatabilmesi mümkün olacak.
-Haber kaynaklarındaki tüm içerikler tek bir uygulamada toplanacak. 
-iOS 9 ile iPad’lere geliştirilmiş klavye ve çoklu ekran özelliği gelecek. Özel kısa yollara sahip bir klavyeye sahip olacak yeni iPad işletim sisteminde fiziksel klavye ile yapılanların hepsi iPad’in dokunmatik ekranında yapılabilecek.
-iOS 9 ile haritalar uygulamasına toplu taşıma bilgisi (Transit View) özelliği geldi. Kullanıcılar toplu ulaşım araçlarının ne zaman geleceğini veya aktarmaların nasıl yapılabileceğini, bu Apple harita uygulaması üzerinden takip edebilecek.
-Apple iOS 9’da HealtKit sağlık uygulamasını da yenilendi. Apple Watch veya diğer sağlık ekipmanlarıyla yapılacak ölçümlerle içilen suyun miktarı bile buradan görüntülenebilecek.
-Apple not alma uygulamasını da iOS 9 ile yenileyecek. Yeni uygulamada fotoğraf eklemek veya çizim yapabilmek mümkün.
İOS 9 Yüklenme Hatası ;

iOS9`u indirmeye çalışan çok sayıda kullanıcı şu an için hata alıyor. Hatanın sebebine ilişkin bir bilgi ise bulunmuyor. Apple Türkiye twitter adresinden yayınlanan mesaja göre yüklemede şuan problem yaşandığı sorunun giderilmesi halinde tekrar bir açıklama geleceği belirtildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI