Ana SayfaModaIpekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Yalın, Zamansız, İkonik

Ipekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Yalın, Zamansız, İkonik

Yeni sezonu göz alıcı ve çarpıcı tavrıyla karşılayan Ipekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu feminen ve güçlü parçalar ile zamansız bir yolculuğa çıkarak ikonik kodları yeniden tanımlıyor. Koleksiyon zengin detaylar ve nitelikli materyaller ile geçmişe göz kırparken, modernlikten ödün vermeyen bohem ruhlar için her zaman ve her yerde sonsuz şıklık ilkesi ile gözleri üzerine çekiyor.

Geceyle gündüzün, geçmişle bugünün birbirine karıştığı Ipekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu feminen etkilerin hakimiyetinde casual bir stil ile güncellenirken, vintage ekose ceket ve pantolonlar, çarpıcı grafik desenler, tül, dantel detaylarıyla konfor ve cazibeyi harmanlayan bluzlar, zarif şıklığın sembolü olan yüksek belli pantolonlar, geleneksel formlarının yanı sıra modern görünümleri ile öne çıkan kazayağı desenleri, vazgeçilmez animal print’ler bu defa birçok farklı formatta tüm silüetlere siniyor.

Ipekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile 1980’ler ve 90’lar günümüze uyarlanırken zamansız ve klasik tasarımlar da koleksiyonun dikkat çeken parçalarından. Karakteristik dokunuşlarıyla özgünleşen trençkotlar ise Sonbaharda yanımızdan ayırmayacağımız sıkı dostumuz niteliğinde. Drape detayı zarif tavırlı elbiselerde ve bluzlarda kullanılırken, eskimeyen klasik tüvit ceketler yerini korumaya devam ediyor. Öne çıkan transparan trikolar, varak baskılı detayları, işleme ve nakışlar ile feminen bir etki yaratıyor. Yalın şıklığın temsilcisi takımlar, canlı renklerde saklı zamansız renkleriyle dikkat çeken triko ve elbiseler ise, ince düşünülmüş detaylarla buluşan ceketler modern ve zamansız tarza vurgu yaparken, aynı zamanda zarif ve özgür… Aksesuarlarda, elbiselerde ve kabanlarda kullanılan ince ve zarif detaylar, kışın kasvetli havasını bir kenara bıraktıran zamansız klasiklerden… Kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından, sportif bir imaj çizen puffy montlar taş işlemeleri ve kadife gibi alışılmışın dışındaki görünümleriyle favorileriniz arasına girerken, kabanlarda kullanılan incelikli deri detayları ve sıcaklık hissini yükselten kumaşlarıyla etkileyici bir görünüm vaad ediyor. Sezonun ruhunu yansıtan zengin aksesuar çeşitleri de ışıltısı ve modern görünümüyle koleksiyonun hit olmaya aday parçalarını oluşturuyor. Ekose ve kazayağı desenleri aksesuar koleksiyonunda da yerini alırken, işlevsel parçaların peşinde koşan çoklu kolyeler, bileklikler ve zincir detaylı kemerler yeni sezon oyununa dahil oluyor. Gümüş ve altın renkli metalik aksesuarlar ışıltı dozu yüzsek taşlarla ve zarif incilerle birleştirilerek koleksiyonda yerini alırken, farklı dokuları ve ışıltılı silüetleriyle sezona ‘’merhaba’’ diyen çantalar mini ve oversize formlarıyla modern stilin tamamlayıcısı oluyor.

Yeni nesil dokunuşlar ile çok daha yüksekleri hedefleyen topuklu ayakkabılar ise, siyah ve kahverengi sınırlarından çıkarak, koleksiyona farklı yüzleriyle dahil olan çizme ve botlar da rahat ve tek başına güçlü görümleriyle dikkat çeken sneaker’lar ile sezonun en kurtarıcı parçaları arasında yerini alıyor.

Göz alıcı tasarımlarıyla zamansız şıklığı bir arada sunan Ipekyol 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu keşfetmek için IPEKYOL mağazalarına, www.ipekyol.com.tr’ye ve mobil uygulamamıza davetlisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI