Ana SayfaTeknolojiiPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tanıtıldı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Tanıtıldı

Apple’ın bugün gerçekleşen lansmanında aralarında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın da olduğu yeni Apple ürünleri görücüye çıktı. Her zamanki gibi sunumu Apple’ın CEO’su Tim Cook yaptı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın merakla beklenen özellikleri ise şöyle sıralandı; 

– iPhone 7 Plus çift kamera ile gelirken iPhone 7’de ise bu sayı bir olarak yer aldı.
– iPhone 7 iki farklı siyah renk ile geliyor: Jet Black ve sadece Black
– Yeni iPhone bunun dışında gri, altın rengi ve altın pembe renk seçenekleri de sunuyor.

– iPhone 7 ve iPhone 7 Plus suya ve toza dayanıklı olarak tasarlandı.
– iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta yeni bir özellik olarak optik imaj sabitleyiciye yer verildi. ‘wo tone flash’ adı verilen özellik sayesinde karanlıkta iki kat daha fazla ışık alınıyor.
– iPhone 7’nin ön kamerası 7 MP ve HD özelliği sahip.
– Yeni iPhone’ların arka kameraları ise 12 MP.  iPhone 7 Plus’taki iki arka kameradan biri geniş açı, diğeri ise telefoto lensi olarak kullanılıyor. Cihaz hangi kamerayı kullanacağına otomatik olarak karar veriyor.
– iPhone 7 ve 7 Plus retina HD ekrana da sahip. 

– iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’da radikal bir değişim ile Apple kasadaki kulaklık girişine bu modelde yer vermedi. Artık kulaklıklar lightning girişinden bağlanacak. Yani bir diğer değişle telefon şarj ederken kablolu kulaklıkla müzik dinlemek imkansız olacak.
– Yeni iPhone modellerine ayrıca stereo speaker özelliği eklendi. Eklenen yeni özellik sayesinde ‘Home’ butonuna baskı uyguladıkça farklı tepki alabilmek de mümkün olacak.
– Apple’ın sürprizi ise Süper Mario oldu. Apple Store’a Süper Mario geldi. Oyun 2016’nın son döneminde kullanıma sunulacak.

​Lansmanda yeni nesil Apple Watch’ta görücüye çıktı. Yeni Apple Watch ile 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği geldi.Yapılan duyuruda Pokemon GO’nun da Apple Watch’a geleceği duyuruldu.

Yeni iPhone’larla birlikte artık 16 GB’lık iPhone’lar tarihe karışırken en büyüğü 256 GB oldu. Özellikle kulaklıkların wireless olması pek çok kişide soru işaretleri yarattı. Herkes nasıl kaybetmeyeceklerini şimdiden konuşmaya başladı. Ama kulaklıkların şarj ömrü gayet iyi. 5 saat şarj edip 24 saat kullanılıyor.

Kablosuz kulaklıklar bu kez telefonla beraber gelmeyecek ayrıca satılacak ve de Türkiye satış fiyatı 779 TL olacak! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI