Ana SayfaTeknolojiiPhone 8'le İlgili Yeni İddia

iPhone 8’le İlgili Yeni İddia

iPhone ve iPhone 7 Plus’ın tanıtılmasının hemen ardından başlayan iPhone 8 dedikoduları hız kesmeden devam ediyor. OLED ekranlı bir iPhone modeli olmasına kesin gözü ile bakılan iPhone 8 acaba hangi özelliklere sahip olacak?
 
Touch Bar’lı iPhone 8
Apple, her zaman olduğu gibi yeni iPhone’un ismi ve özellikleri konusunda Eylül 2017’de düzenlenecek olan özel etkinliğe kadar herhangi bir resmi açıklama yapmayacak. Fakat 10.yıla özel bir donanım ile geleceği ve isminin iPhone 8 olacağı bir çok analist tarafından teyit edildi. Buna göre iPhone 8’de daha hızlı şarj ve 40Gpbs’e kadar veri aktarımı için Thunderbolt 3 bağlantısı olacak. Tamamen cam tasarıma sahip iPhone 8’de en çok dikkat çeken özellik ise yeni MacBook Pro’larda bulunun Touch Bar.
 
iPhone 7 ile birlikte ana ekran butonunu yavaş yavaş kaldıracağının sinyallerini veren Apple, acaba onun yerine Touch Bar mı yerleştirecek?
Phone’da aramaları cevaplamak veya reddetmek, Mail veya Mesajlar gibi uygulamalarda metin önerileri almak, emoji seçerek göndermek gibi işlevlere sahip olan Touch Bar özelliği, akıllı telefon dünyasında yeni bir dönemi başlatabilir.
 
iPhone 8’le İlgili Diğer İddialar
Apple’ın 10. yıldönümünde tanıtacağı yeni iPhone modelleri herkes tarafıdan merakla bekleniyor. Hakkında bu zamana kadar birçok iddia atılan yeni iPhone modelinin şimdi de çift SIM kart desteğiyle gelebileceği söyleniyor. Mart ayında başvurusu yapılan ve Eylül ayında onaylanan bu patent, firmanın bu özelliği yeni iPhone modellerinde kullanabileceğine işaret ediyor. Birini telefon görüşmeleri diğerini de mobil veri için kullanabilecğiniz çift SIM kart özellikli yeni iPhone’ların en çok Hindistan ve Çin gibi ülkelerde büyük talep göreceği söyleniyor.
 
ABD merkezli teknoloji devi Apple, gelecek yılın yeni iPhone’unda, mevcut alüminyum ve cam tasarımından radikal bir kararla vazgeçmesi bekleniyor. The Kore Herald’ın raporuna göre, önümüzdeki yıl çıkacak iPhone 8 olarak adlandırılan telefonunun yeni ekranının her yeri kavisli, ve plastik bir OLED paneli olacak. Bu rapor, Apple’ın 2017’de üç yeni telefon sunma fikrini teyit ediyor. Birincisi OLED ekranlı amiral gemisi, ikincisi mevcut olan iPhone 7s boyutunda bir model, üçüncü olarak, iPhone 7 Plus’ı andıran daha az radikal bir model (iPhone 7s Plus). iPhone 8’de plastik kısmın daha sonra bir cam katmanla kaplı olup olmadığı belli değil. Apple, tüm iPhone’larda Corning’in “Gorilla Glass” kullanıyordu.
 
iPhone 8 için üç farklı model çıkacağını söyleyen analist, bunların birinin OLED panel kullanacağını diğerlerinin ise TFT-LCD olacağını belirtiyor. Ayrıca bu modellerin hepsinde çift arka kamera olacağı da gelen bilgiler arasında.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI