Ana SayfaYaşamİş Görüşmesinden Önce Yapmanız Gereken 10 Şey

İş Görüşmesinden Önce Yapmanız Gereken 10 Şey

Eğer ajandanızda işaretli bir iş görüşmeniz varsa, o görüşme için yaşadığınız gerginlik doğru düzgün hazırlanmanızın önüne geçebilir. Siz siz olun, ufak bir planlama ile bunun üstesinden gelebileceğinizden emin olun. İşte iş görüşmenizden önce yapmanız gerekenler…

Birkaç saat önce:

1. O güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak kadar o günün gecesinde de iyi bir uyku çekmiş olmanız şart. Sizi tok tutacak yiyecekler seçin ve kahvenizi 1-2 fincanla sınırlı tutun.

2. Hava durumunu önceden kontrol edin; şemsiye, yağmurluk gibi ihtiyaçlarınızın olup olmadığına bakın.

3. Ayakkabı seçimi de son derece önemli; hava şartlarına uygun olacak, yürürken sizi rahatsız etmeyen ayakkabılarınızdan en şık olanı seçin.

4. Hijyen için ihtiyacınız olan şeylerden küçük bir çanta yapın; içine seyahat boyu deodorant, kompak ayna ve birkaç makyaj malzemesi atın ve görüşmeden önce tazelenin.

Bir saat önce:

5. Zihninizi rahatlatması için yakın arkadaşınızla kısa bir telefon konuşması yapın. Görüşme hakkında konuşmaktan ise kaçının.

6. Şirketler enerjik ve canlı çalışanları olmasını ister. O yüzden görüşmeye giderken hareketli müzikler dinleyin.

Birkaç dakika önce:

7. Telefonunuzu kapatın; görüşmenizin melodi veya titreşimle bölünmesinin önüne geçin.

8. Şu için. Görüşmeden önce bir şey içmek isteyip istemediğiniz sorulduğunda sizin için en idealinin su olduğunu unutmayın.

9. Derin nefesler alın; burundan nefes alıp ağızdan verin. Heyecan kelebekleri baş ağrısına neden olabilir o yüzden mümkün olduğunca zihninizi boşaltın.

10. Gülümseyin. Davranış her şeydir ve pozitiflik görünümünüzü yükseltmek için en iyi kaynaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI