Ana SayfaModaİstanbul Fashion Incube 2014 tasarımcıları

İstanbul Fashion Incube 2014 tasarımcıları

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından kurulan ve desteklenen İstanbul Fashion Incube’ un yeni dönemde destekleyeceği tasarımcılar belli oldu. Merkez Burçe Bekrek, Ece Gözen, Hande Çokrak ve Niyazi Erdoğan ile devam kararı alırken yeni dönemde; Giray Sepin, Gülçin Çengel, Selim Baklacı, Tolga Turan, Tuba Ergin ve Zeynep Merve Mehmetli gibi kadın ve erkek giyim koleksiyonları sunan moda tasarımcılarını destekleyecek.

Ulusal ve uluslararası platformlarda Türk markalarının güçlendirilmesi ve Türk moda sektörünün büyümesi hedeflenen projeyle tasarımcılara stratejik ve teknolojik birçok fırsat sunuluyor.

Bir yıl boyunca Fashion Incube bünyesinde çalışacak 10 tasarımcı kendi markalarını kurma, üretim, pazarlama, muhasebe gibi süreçleri yönetme ve koleksiyon geliştirme konularında profesyonel destek alıyor. 

Fashion Incube çatısı altında toplanan genç tasarımcıları daha yakından tanımak için keyifli söyleşiler gerçekleştirdik. Genç tasarımcılarla gerçekleştirdiğimiz röportajlar için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI