Ana SayfaYaşamİstanbul Film Festivali biletleri satışa çıkıyor

İstanbul Film Festivali biletleri satışa çıkıyor

4-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 34. İstanbul Film Festivali’nin biletleri 28 Mart Cumartesi sabahından itibaren satın alınabilecek.  Sinemaseverler festival biletlerini 28 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren;

  • Biletix satış noktaları
  • Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)
  • Biletix web sitesi 
  • Hizmet bedelsiz olarak Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden alabilecek.

34. İstanbul Film Festivali’nde bilet fiyatları tam 17 TL, öğrenci ile 65 yaş ve üstü izleyiciler için ise, 21.30 seansları ve Akbank Galaları`nın ilk gösterimleri haricinde 12 TL olacak. Atlas ve Rexx sinemalarında yapılacak Akbank Galaları ilk gösterimlerinin bilet fiyatları herkes için 20 TL olacak.

Festivall programına göz atmak için

Festivaldeki filmlerin bilgileri, festivalin çizelgesi, etkinlikleri ve tüm detaylarını içeren festival katalogu, festival sinemaları ve Biletix satış noktalarından 5 TL’ye alınabilir.

Festival programına festivalin resmî web sitesi film.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil’den de ulaşılabilir. İKSV Resmi İletişim Sponsoru Vodafone’un katkılarıyla yenilenen İKSV Mobil uygulamasının yeni sürümü AppStore ve Google Play Store’dan 25 Mart’tan itibaren ücretsiz olarak indirilebilecek.

Festival sosyal medyada

Festivalle ilgili gelişmeler, festival filmleri, etkinlikler, konuklar ve daha pek çok güncel bilgi, festivalin Facebook ve Tumblr sayfalarından, Twitter ve Instagram hesaplarından takip edilebilir. Ayrıca #istfilmfest15 etiketini kullanarak sürpriz hediyelerimizden kazanma şansı yakalanabilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI