Ana SayfaSağlıkİstanbul Maratonuna Hazır Mısın?

İstanbul Maratonuna Hazır Mısın?

Daha sıkı çalışan antrenmanlar.
 
Koşu sırasında seni motive edecek ve koşu durumun ve performansınla ilgili bilgilendirecek üstün antrenman arkadaşı Apple Watch ile tüm maratonlarda fark yaratabilirsin. Bir spor saatinden çok daha fazlasını sunan Apple Watch Series 4 koşudan yüzmeye, antrenman alışkanlıklarını öğrenen ve ihtiyaç duyduğun tüm ölçümleri doğrudan bileğinde gösteren bir antrenör. Apple Watch’undaki antrenman uygulamasında koşuyu seçtikten sonra kişisel hedefleri belirleyip koşacağın mesafe, yaktığın kalori, kalp atış hızı gibi birçok parametreyi takip edebilirsin. 
 
Bunları biliyor musunuz?
 
watchOS 5 ile gelen yeni koşu özellikleriyle ;
Tempo. Dış Koşu antrenmanında tempo uyarısı seçeneği bulunuyor. Önce bir tempo hedefi seçiyorsunuz. Sonra Apple Watch bileğinizde hissedeceğiniz bir dokunuşla seçtiğiniz temponun üstünde mi yoksa altında mı olduğunuzu size haber veriyor.
Periyodik hız. Koşu antrenmanlarınızda artık sadece ortalama hızınızı değil periyodik hızınızı da ölçebiliyorsunuz. Periyodik hızınızı bir önceki kilometreyi tamamlama sürenizi gösterir.
Kadans. watchOS 5 ile, koşu yaparken bir dakikada attığınız adım sayısını görebiliyorsunuz. Optimum kadansınızda koşmanız verimliliğinizi artırmaya ve sakatlanma riskinizi azaltmaya yardımcı oluyor.

Ekibindeki arkadaşlarınla Walkie – Talkie ile konuş. Anlaşıldı. Tamam.
 
Koşu sırasında Apple Watch’u olan diğer ekip arkadaşlarına telefon aramalarından daha hızlı ve mesajdan daha kişisel mesajlar gönderebilir, yerini bildirebilir, onları motive edebilirsin.
Walkie-Talkie uygulaması, Apple Watch’u olan herkesle yepyeni ve bir o kadar da eğlenceli yollarla bağlantı kurmana olanak veriyor. Bas, konuş. Dinlemek için bırak. Anlaşıldı mı? Tamam.

Günlük hayat koşturmacasında kaçırdıklarını koşarken yakala
 
Koşu sırasında Apple Watch’undan dinleyebileceğin Apple Music’teki 50 milyondan fazla şarkı ve olağanüstü çeşitlilikteki Podcast’ler havaya girmene yardımcı olacaktır. Bunun için okuyamadığın bir kitabın Podcast’ini, kaçırdığın bir radyo programını, sevdiğin bir DJ’in hazırladığı özel çalma listesini ya da bir psikoloğun motive edici konuşmasını seçebilirsin. Seçim sana kalmış. Aman Podcast’i dinlerken koşmayı unutma!

App Store ile hem zihnini hem bedenini maratona hazırla
 
Seni hem maratona motive edecek hem de sonrası için sahalara hazırlayıp fit kalmanı sağlayacak ve aynı zamanda sosyalleştirecek Nike+Run Club rehberli koşu uygulamasından Fitwell’e, Sweaters’tan Meditasyon’a Apple Watch’undan  ya da iPhone’undan takip edebileceğin muhteşem uygulama seçeneklerine ulaşmak için App Store’daki “Gelecek maratona hazırlan” koleksiyonuna mutlaka bir göz at.
 
Peki ya zihnin bu 10 kilometrelik serüvene hazır mı? Bu uygulamalar sayesinde koşuya birkaç gün kala konsantrasyonunu artırabilir, zihinsel dayanıklılığını en üst seviyeye taşıyabilirsin. 
 
Bunun için düzenlediğimiz özel “Zihnini maratona hazırla” koleksiyonuna göz atmayı unutma. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI