Ana SayfaModaİstanbul Moda Akademisi Bahar kayıtları devam ediyor

İstanbul Moda Akademisi Bahar kayıtları devam ediyor

Profesyonel Gelişim Programları’na eklenen yeni ‘Modada Blog Yazarlığı ve Sosyal Medya’ programı ile katılımcılar blog yaratmanın ve içerik oluşturmanın yanı sıra blog yazarlığını gelir getiren bir iş olarak yönetmenin inceliklerini öğrenip; hedef kitleyi ve bu kitleye uygun içeriği belirleyerek, blogu ve içeriği destekleyecek diğer sosyal medya mecralarının kullanımına hakim olabilecekler.

Yine ilk kez bu dönem açılacak olan ‘Moda Girişimciliği’ programı ile katılımcılar iş planlarını oluşturarak moda markalarını geliştirebilecekler; öğrenecekleri çeşitli araştırma metotları ve analizler ile markalarını sağlam bir temel üzerine inşa edebilecekler.

2015 Bahar eğitim döneminde Akademik Programlar’a yeni eklenen ‘Kalıp ve Uygulama Hazırlık Programı’ ise tasarım sürecinin en önemli adımlarından biri olan kalıp ve uygulama alanında temel egitim sunuyor. Bu programla katılımcılar, teknik becerilerini geliştirmenin yanı sıra yaratıcı çözümler üretebilecekler, pratik eğitimlerde nihai ürünün en iyi şekilde oluşturuyor olabilecekler.

Moda konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller İMA’da her şekilde avantajlı, siz de moda üzerine eğitim almak istiyorsanız istanbul Moda Akademi`sini tercih edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI