Ana SayfaYaşamİstanbul Monopoly Dünya Şehirleri`nde

İstanbul Monopoly Dünya Şehirleri`nde

Yapılan oylama sonucu "Monopoly Dünya Şehirleri" oyunundaki  20 şehir arasında İstanbul`da yer aldı.

Oyuncak şirketi Hasbro tarafından eğlence sitesi BuzzFeed ile yeni "Monopoly Dünya Şehirleri" oyununda yer alacak 20 şehri belirlemek için bir oylama başlatıldı.

Oylama genelinde, 182 ülkeden 4 milyon oy kullanıldı. 

80 şehir arasında en fazla oyu alan 20 şehir, sonbaharda satışa sunulacak Monopoly Dünya Şehirleri oyununda yer almaya hak kazandı.

Gerçekleştirilen oylamada en çok oyu Peru`nun başkenti Lima aldı.

İstanbul oylamada ilk 5 şehir arasına girerek yeşil renkli haneye yerleşmeyi başardı. 

Monopoly Dünya Şehirleri oyun alanına girmeyi başaran şehirler ise şöyle;

Lima, Hong Kong, Riga, Lizbon, İstanbul, Varşova, Mexico City, Santiago, Belfast, Atina, Belgrad, Londra, Moskova, Tokyo, New York, Amsterdam, Sidney, Queenstown, Cape Town, Taipei, Giethoorn ve Madrid olarak sıralandı.

Oyunda piyonların, şehirlerin ikonik simgeleri olacağı açıklandı.

Hasbro Türkiye Pazarlama Müdürü Caner Sandık, projenin Türkiye`nin tanıtımı açısından çok önemli bir fırsat olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

"Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul`un, tüm dünyada satışa sunulacak oyunda yer alması için oylarıyla İstanbul`u destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Alınan oy miktarının, dünyada tanınmış birçok şehrin önünde olması büyük bir başarı. Tüm dünyada satışa sunulan bu oyunda Tokyo, New York, Londra, Sidney gibi şehirleri geçip, en değerli hanelerden birinde yer almak bizler için çok gurur verici."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI