Ana SayfaMücevherİstanbul Tarihinin “Modern” Mücevherleri

İstanbul Tarihinin “Modern” Mücevherleri

Mücevher dünyasının deneyimli isimlerinden Fatoş Altınbaş’ın kreatif direktörlüğünde sektöre iddialı ve hızlı bir giriş yapan Mevaris, İstanbul’u dünyaya mücevherleriyle anlatıyor.

Yeni koleksiyonu Modern’de ilhamını aldığı Kapalıçarşı’nın meşhur kubbelerinin, tarihi yarımada manzarası ile bütünleşen kuşların ve martıların mücevhere dönüşümünü görebileceğiniz eşsiz tasarımlar sunuyor.

Moonlight’tan sonra çıkan ikinci özgün koleksiyon olan Modern’de ince ve yumuşak hatlı tasarımların yanı sıra keskin ve geometrik detaylara sahip, özel davetlerde iddialı bir duruş sergileyecek büyük ve gösterişli tasarımlar da yer alıyor.

Ağırlıklı olarak pembe ve beyaz altın üzerine çalışılan koleksiyon parçalarında beyaz ve kahverengi pırlanta farklı zevklere sunduğu alternatiflerle büyük beğeni topluyor. Büyük ve gösterişli parçalarda tercih edilen safir ve zümrütün yanı sıra siyah, bordo, turkuaz ve beyaz renkli minelerin kullanıldığı modeller günlük şıklığınıza renk katacak sadeliğiyle “Modern” bir duruş sergiliyor.

“İstanbul’un Kanatları” adıyla koleksiyonda yer alan ve büyük beğeni toplayan kuşlu küpe, zümrüt taşlı gerdanlık ve kubbe motifli yüzükler kısa sürede mücevher tutkunlarının favorileri arasında yerini aldı.

Miras bırakılabilir, gelecek nesillere taşınabilir mücevherlerden oluşan koleksiyonlar yaratma misyonuyla yola çıkan Mevaris’in Modern Koleksiyonu, hem İstanbul’un tarihini hem de özgün mücevherleri miras bırakan tasarımlarıyla ayrıcalıklı bir noktada yerini aldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI