Ana SayfaTeknolojiİtalyan Stil Zirvesi

İtalyan Stil Zirvesi

  Bir kültürü ve yaşam tarzını yıllarca temsil etmek, korumak ve ikonlaştırmak stil sahibi olmak demektir. Ne kadar yıl geçerse geçsin, belli bir çizgiyi korumak ve bunu yaparken yaratıcı ve daha çok yaratıcı olmak da stil sahibi olmanın sürdürülebilirliğini sağlar. Tüm bunları aynı anda yapabilenler, hayatımızı şekillendirenlerdir.

Dünyada bu stil konseptini benimsemiş ve dünyaya kendini ispatlamış marka ve oluşumların başında İtalyanlar var. Yıllar geçse de, bizi şaşırtmayı ve her yeni projelerinde bizi heyecanlandırmayı başarıyorlar.

Stil dolu, sofistike ve ilham verici bir çalışmanın haberi yine İtalya`dan geldi. Moda dünyasının gurularından sayılan Giorgio Armani, tüm dünyada scooter kültürünü ikonlaştırmış marka Vespa ile ortak bir tasarım gerçekleştirdi. Piaggio Grubunun 130. ve Armani markasının 40. yılı kutlanırken, Vespa 946 modeline Giorgio Armani`nin zarifliği ve zeki ağırbaşlılığı eklendi.

İlk bakışta klasik modelden pek bir farklı görünmese de, Giorigo Armani`nin dikkatle seçtiği metalik antrasit rengi, bir scooter için kullanılabilecek en seçkin donanımla birleştirilmiş ve Armani`ye ait nüanslarla (markanın logosu ve deri donanım) tamamlanmış. Bu elegant arzu nesnesine sahip olmanın bedeli 15.000 dolar civarında. Bellisima!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI