Ana SayfaGüzellikIt’s a 10 Keratin Koleksiyonunu Keşfedin

It’s a 10 Keratin Koleksiyonunu Keşfedin

Miracle Shampoo Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Shampoo Plus Keratin, basit bir günlük şampuanda keratin proteininin yoğun bakımını ve korumasını sağlar. Bu şampuan rengi korur, çevresel hasara karşı kalkan oluşturur ve her kullanımda saçı daha canlı ve yumuşak bırakır.

Miracle Deep Conditioner Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Deep Conditioner Plus Keratin, yapıyı onarmaya, kütikülü kapatmaya ve parlaklığı ortaya çıkarmaya yardımcı olmak için saç gövdesinin derinliklerine nüfuz eden derin bir bakım uygulamasıyla keratini tükenmiş saçın etkilerini tersine çevirmeye yardımcı olur.

Miracle Leave-in Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Leave-In Plus Keratin’in temel bırakma ve zahmetsiz püskürtme uygulaması sayesinde pürüzsüz ve şık, her zamankinden daha basit. Bu hafif, güzel kokulu saç kremi, kuru, kırılgan ve zarar görmüş saçların içten dışa doğru yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur.

Miracle Leave-in Potion Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Leave-in Potion Plus Keratin, yumuşatıcı kremimizdeki saç kremlerinin ve koruyucu bileşenlerin benzersiz kombinasyonu, saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken elektriklenmeyi veya hasar görünümünü ortadan kaldırır – tümü asla yağlı olmayan ve ağırlık yapmayan hafif bir formülde bukleler.

Miracle Oil Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Oil Plus Keratin, saçlarında ekstra neme ihtiyaç duyanlar için harika sonuçlar verir. Şekillendirmeden önce veya hemen sonra kullanıldığında, parlak, olağanüstü parlaklık ve güzellik sunar.

Miracle Finishing Spray Plus Keratin

It’s a 10 Miracle Finishing Spray Plus Keratin tarzınızı korumak için mükemmel bir üründür. Kuru sprey, son şekillendirme için mükemmeldir ve süper sıkı ancak ağırlıksız bir tutuş için parlaklık, hacim ve keratin verir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI