Ana SayfaYaşamİyi Ki Doğdun Madonna

İyi Ki Doğdun Madonna

Madonna deyince akla sayısız şarkıları, muhteşem performansları, olay yaratan klipleri, aşk hayatı, çocukları, inancı ve daha bir sürü şey aynı anda geliyor. Fakat günümüzde `Popun Kraliçesi` namıyla anılan Madonna, aslında dansçı olma hayaliyle yola çıkan genç bir kızdı. Michigan Üniversitesi`nden kazandığı bursa rağmen, okulu bırakıp, New York`a giden Madonna; hayatını sürdürebilmek için cafelerde çalıştı, çıplak modellik bile yaptı.

82 yılında `Everbody` isimli şarkısıyla çıkış yapan Madonna, asıl çıkışını ise `Like a Virgin` albümü ile 1984 yılında yaptı. O günden bu güne yaptığı şarkılarla adından söz ettirmeyi başaran Madonna, konserlerinde yaptığı muhteşem performanslarla da dillerden düşmedi. Yaş almasına rağmen, genç ve diri görünümü ile gençlere taş çıkartan Madonna, aldığı ödüllerle de emeklerinin karşılığını her zaman aldı.

13 stüdyo albümü, 6 derleme albümü, 3 remix albümü, 3 soundtrack, 9 dünya turnesi, Billboard`da 1 numaraya yerleşen tam 46 hit ve 300 milyondan fazla albüm satışı ile rekorlar kitabına girmeyi başaran Madonna, başarılarına her gün bir yenisini eklemekten de geri durmuyor. 

Aşk hayatı da bir o kadar sansasyonel olan Madonna`nın başından 2 evlilik geçti. `True Blue` isimli albümünü ithaf ettiği Sean Pean ilk evliliği idi; 4 sene süren evlilik hayatı 1989 yılında sonlandı. Daha sonra İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile İskoçya`da evlenen Madonna, bu evliliğini de sürdüremedi. 

Guy Ritchie ile evliliğinden ve daha önce yaşadığı bir ilişkiden çocuğu olan Madonna, 2005 yılında gerçekleştirdiği Malavi ziyareti esnasında da bir erkek çocuk evlat edindi. 2009 yılında ise bir kız çocuğu daha evlat edinen Madonna şu an 4 çocuğu ile birlikte bir hayat sürüyor. 

Madonna`nın stilinden ve sahne performanslarından kareler görmek için fotogalerimizi tıklayın! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI