Ana SayfaMagazinJay-Z Yeni Albümü 4:44 ile Beyonce’den Özür Diledi

Jay-Z Yeni Albümü 4:44 ile Beyonce’den Özür Diledi

2016 yılında, Beyonce’nin çıkardığı ‘Lemonade’ albümündeki şarkı sözleri nedeniyle Jay-Z’nin onu aldatmış olduğuna dair haberler çıkmıştı. Jay-Z’nin 30 Haziran’da çıkan ‘4:44’ adlı albümü Beyonce’nin ‘Lemonade’ albümünde yaptığı çoğu iddiaya değiniyor.
 
US Weekly’nin haberine göre Jay-Z, ‘4:44’ albümünde, eşine karşı yapmış olduğu sadakatsizliklerin sorumluluğunu üstlendi. Jay-Z’in müzikal olarak gerçekleştirdiği özür, albümün ilk şarkısı olan ‘Kill Jay-Z’ ile başlıyor. Bu şarkının sözlerinde Jay-Z, dokuz yıllık eşi olan Beyonce’yi aldattığını kabul ediyor.


Şarkıda, “Özür dilerim, çocuğum olduğu için artık olayları bir kadın gözünden görebiliyorum” diyen Jay-Z, kendisini “Eric Benét gibi davrandım ve senin gibi bir kadını kaybetmeyi göze aldım” sözleriyle Halle Berry’nin eski eşi Eric Benét ile karşılaştırıyor. Benét, Berry ile boşandıktan sonra evlilikleri boyunca başka kadınlarla ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Aynı şarkıda Jay-Z, 2014 yılında büyük yankı uyandıran Met Gala’daki asansör kavgasına da “Hatamı kabul etmem gerekirken Solange’ın üzerine gittim” diyerek değiniyor.
 
Met Gala sonrası, Beyonce’nin kız kardeşinin Jay-Z’ye asansörde saldırdığı bir video basına yansıdığında, herkes kavganın sebebi konusunda bir sürü spekülasyonda bulunmuştu, ancak işin gerçeği ortaya çıkarılamamıştı. Son olarak Jay-Z, ‘Family Feud’ (Aile Kavgası) adlı şarkısında Beyonce’nin ortalığı sarsan ‘Lemonade’ albümündeki ‘Becky’ karakterine “Evet, eğer bana bırakırsan iyi bir şeyi mahvederim. Bırak beni, Becky” sözleriyle değiniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI