Ana SayfaModaJennifer Aniston InStyle haziran sayısında

Jennifer Aniston InStyle haziran sayısında

InStyle haziran kapağı size yazı müjdeliyor ve herkesin çok sevdiği güzel oyuncu Jennifer Aniston`la sımsıcak sohbeti ve çekimleri size getiriyor. Bel Air’de nefes kesici bir kır evi, yaklaşan bir düğün, Oscar’ı hak ettiği konuşulan bir rol. Jennifer Aniston hayatının en iyi dönemini yaşıyor gibi görünüyor. Oyuncu hem mutlu ve aşık, hem de indie tarzı drama filmi Cake’teki Oscar’a layık rolüyle kariyerinde önemli bir dönüm noktasında.

İç çekimlerde ise özgür ruhlu yeni bir yüz olan Britt Robertson, Aşk Yeniden dizisinde Selin karakterini canlandıran Nilay Deniz gibi genç ve dinamik yüzler var.

Üstelik bu ay InStyle Men ekinin kapağında genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli var. 

Oyuncu olmaya karar verdiğiniz an nasıl bir andı, hayatınızın bu denli değişeceğinin bilincinde miydiniz?

Benim için bir karar gibi olmadı, bir tarafım hep oradaydı. Ama yapmak istediğim işi iyi yapmak istediğimden aktı ve yolunu buldu diyebilirim. Yani ben oyunculuk okuyacağım diye bir eğitim sürecine girmedim. Hayatımın bu denli değişeceğini ise bilmiyordum. Çünkü bu işin de çok ayrı bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu taşıyabilmek için, daha çok çalışmam gerektiğinin ve yolun çok başında olduğumun bilincindeyim.

Çekimlere önden bir göz atmak için fotogaleriyi tıklayın, ardından da InStyle`ın haziran sayısını bayinizden istemeyi unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI