Ana SayfaModaJennifer Aniston InStyle Nisan Sayısında

Jennifer Aniston InStyle Nisan Sayısında

InStyle`ın Nisan kapağında sevilen oyuncu Jennifer Aniston yer alıyor. Fotoğrafları Michelangelo di Battista tarafından çekilen Aniston ile yapılan samimi röportaj InStyle Nisan sayısında okurları bekliyor.

Aniston Hayranları Soruyor: Hakkınızda çıkan en rahatsız edici dedikodu hangisi?
Mary Matthews, Washington, D.C
Jennifer Aniston: Hangisi mi? Öyle çoklar ki. Ama sanıyorum eski eşimle aramızda kavgalar olduğuna dair çıkan söylentiler, beni en fazla rahatsız edenler. Ardı arkası da kesileceğe benzemiyor. Çünkü bu da bir tür pazar ve bazı insanlar bunları yazıp çizerek para kazanıyor. Yoksa kesinlikle gerçekle ilgisi yok.

Sizi neler yaşlı, genç ya da seksi hissettirir? Crystal Bennett, Brooklyn, N.Y.
Jennifer Aniston: Beni ne mi yaşlı hissettiriyor? Bazen 20’li yaşlarında genç yıldızlar görüyorum ve, “Ya ben bu kızlarla aynı yaşta değil miydim?” diye düşünüyorum (Aniston 43 yaşında). Objektif olmak gerçekten zor olabiliyor. Öte yandan bir de bakıyorsunuz, 17 yaşında bir gencin annesini oynamanızı teklif ediyorlar. Kendi kendinize, “Hayır, ben 17 yaşında çocuğu olacak kadar yaşlanmadım,” diyorsunuz. Ama sonra öyle olduğunu fark ediyorsunuz. Genç? Ben kaç yaşında olduğumu düşünmem ki, her an her saniye genç hissederim. Seksi? Üzerimde jean ve erkek arkadaşımın tişörtü varken kendimi çok seksi bulurum.

Erkek arkadaşınızın stilinde en sevdiğiniz özellikler neler? Ve bunlar sizin tarzınızı nasıl etkiledi? Danielle Hogan, East Williston, N.Y.
Jennifer Aniston: Öncelikle harika bir tarzı olduğunu söylemeliyim; kendisine has ve yıllardır aynı. Peki, benimkini etkiledi mi? Hayır, ama bunun öyle olduğunu iddia eden bazı insanlar var ve bana, “Siz ikinizi aynı giyiniyorsunuz,” diyorlar. Ama bence öyle değil, bir bakıyorum onunkine benzettikleri ceketi üç yıl önce almışım.

Bir erkekte aradıklarınız zamanla nasıl bir değişim gösterdi?
Brewer Thompson, College Park, Md.
Jennifer Aniston: Partnerinizin nasıl özelliklere sahip olmaması gerektiğini zaman içinde yaşayarak görüyor ve tam olarak ne istediğinizi ancak o şekilde öğreniyorsunuz. Bir ilişkide nelerin benim için daha önemli olduğunu ve nelerin bana uymadığını, yıllar içinde keşfettim.

Dolabınızdan dört parça almanız gerekse, bunlar neler olurdu?
Stephanie Krikorian, New York
Jennifer Aniston: Çizmelerim, bir blazer ceket, bir fular ve jean pantolonum; herhalde ölene kadar bunlarla yaşayabilirdim. Rag&Bone, Vince ve Generra (Ama artık üretilmiyorlar) jean’leri seviyorum. Bir parça daha hakkım olabilseydi bu da kış için deri bir ceket olurdu.

Şu sıralar en beğendiğiniz tasarımcılar hangileri? Ve kırmızı halı stiliniz nasıl bir evrim geçirdi? Kelly Hansen Maher, Minneapolis
Jennifer Aniston: Burberry’den Christopher Bailey ve Tom Ford. Bende etekleri, ceketleri ve ayakkabıları var. Ama onlarla nasıl yürüyeceğimi bilmiyorum, çok uğraştım ama sanıyorum üzerlerinde ayağa kalkabilmek ciddi bir güç gerektiriyor. Kırmızı halıya gelince; galiba benim için artık farklı bir şeyler yapma zamanı geldi. Şu ana kadar bildiğim yoldan pek şaşmadım çünkü öncelikle rahatlığa önem verdim. Eğer giyebilseydim, yere kadar uzanan jarse bir elbiseyi denemek isterdim.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI