Ana SayfaMagazinJennifer Aniston İsyan Etti

Jennifer Aniston İsyan Etti

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren komedi türündeki ‘Çılgın Ofis Partisi’ filmindeki performansıyla seyircinin yüzünü güldüren Jennifer Aniston, beyazperdedeki gülen yüzün ardında neler olduğunu anlattı.
 
Marie Claire dergisine konuşan 47 yaşındaki oyuncu, “Medeni durumum yüzünden eleştirildim, boşandığımda eleştirildim, erkek arkadaşımın olmamasında dolayı eleştirildim, meme uçlarım bile eleştirildi” dedi. Aniston, kendisiyle ilgili “hamile” iddiaları üzerine temmuz ayında bir makale kaleme almıştı. Huffington Post gazetesinde yayımlanan yazıda, bikinili fotoğrafından yola çıkarak hamile olup olmadığıyla ilgili özel konuları takıntılı hale getirenlere atıfta bulunarak, “Başarılı ve kusursuz görünebilmek için illa veya çocuk sahibi olmamız gerekmiyor. Mutlu sonumuzu kendimiz de yaratabiliriz” demişti.
 
Aniston, bunca yıldan sonra neden şimdi konuşmayı tercih ettiğini şu sözlerle anlattı:
“Sanırım bazı olaylar bardağın taşmasına eden oldu. Annemi yeni kaybetmiştim ve tatilden henüz dönmüştük. Birden tüm magazin basını üzerimize geldi. Aslında annemle zor bir ilişkimiz vardı. Ama her zaman birbirimizi sevdik. Hatta tüm o kargaşa birbirimize derinden bağlanmamızı sağladı. Hayat döngüsü sona ererken onun yanında bulunmak çok güzel bir duyguydu.”
 
“New York’a döndüğümüzde bir grup magazin muhabiri etrafımızı sardı. Sonra bir dergide hamile olduğum haberini gördüm. Bir de karnımı halka içine aldıkları bir fotoğrafımı basmışlardı” diyen Aniston, “Son 15 yılda bunun başıma kaçıncı kez geldiğini tahmin edemezsiniz. Gerçekten artık çok sıkıldım” dedi

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI