Ana SayfaGüzellikJennifer Aniston saçlarını kestirdi

Jennifer Aniston saçlarını kestirdi

Jennifer Aniston, yeni imajıyla herkesi şoke etti. Yıllardır uzun ve sağlıklı saçlarıyla güzellik konusunda pek çok kadına ilham veren Aniston, çene hizasında kestirdiği saçlarıyla objektiflere takıldı.

Salı günü Los Angeles`da nişanlısı Justin Theroux`yla görüntülenen güzel oyuncu,   `Sıkıldığım için kestirdim` diyerek herkesin merak ettiği konu hakkında açıklama yapan Aniston`ın bu değişiminin zorunlu bir durum olduğu ortaya çıktı. Yabancı bir dergiye saçlarını kestirmesinin arkasındaki nedeni `sıkılmak` olarak gösteren oyuncunun, saçlarını Brezilya fönü nedeniyle kestirdiği ortaya çıktı.

Pazartesi günü yayınlanan bir röportajında Brezilya fönü yaptırdıktan sonra saçlarının çok yıprandığını söyleyen Aniston, saçlarını rol için kestirmediğini belirtiyor. Herkes tarafından uygulanan Brezilya fönüne saçlarının olumlu tepki vermediğini söyleyen güzel oyuncu, saçlarının bir süreçten geçtiğini de sözlerine ekledi.

Saçlarıyla ünlü oyuncu her ne kadar kararından memnun gibi görünse de yeni imajının zorunlu bir değişim olduğu kısa sürede ortaya çıktı. ` Yeni saçlarım çok daha hafif ve bakması kolay` diyen Jennifer Aniston, bardağa dolu tarafından bakıyor gibi görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI