Ana SayfaMagazinJennifer Lawrence’tan Trump'a Eleştiri

Jennifer Lawrence’tan Trump’a Eleştiri

Donald Trump’ın yedi Müslüman çoğunluklu ülkeye uyguladığı vize yasağına tepki gösteren ünlülere Jennifer Lawrence da eklendi. 26 yaşındaki ‘Açlık Oyunları’ filminin yıldızı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:
 
“Kırık kalbim terörden kaçan ve aileleri için güvenlik arayan masum Müslüman mültecilerle. Ben ve milyonlarca Amerikalı, birilerinin ırkı ve dininin asla zarar vermeyeceğini anlıyor. Hangi milletten olduklarını ayırt etmeden yardım etmek ve korumak, her insanın görevi olmalıdır. Beyaz Saray’a aklıselimin ve merhametin geri gelmesi için dua ediyorum.”
 
Huffington Post’un haberine göre Lawrence, film çekimlerin için Budapeşte’de olduğundan ABD genelindeki sokak protestolarına katılamadı. Ancak sosyal medyadan sesini yükseltmekten çekinmedi. Ünlü yıldız, Donald Trump’ın görevi devralmasının ardından düzenlenen kadın yürüyüşüne Facebook üzerinden destek vererek, “Bu yönetime korkunç şeyleri yapmak için bir şans vermeyin. LGBT ve çevre bilgileri Beyaz Saray web sitesinden kaldırıldı bile. Eşitlik için savaşın, kadınların bedenlerinin kontrolünü ellerinde tutmaları için savaşın” yorumunu yazmıştı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI