Ana SayfaYaşamJessica Lang Dance Company İş Sanat`ta

Jessica Lang Dance Company İş Sanat`ta

Programında modern dansın en seçkin topluluklarına yer veren İş Sanat, bu kez Jessica Lang Dance Company’nin iki gece üst üste sergileyeceği temsillere ev sahipliği yapıyor. Dance Magazine tarafından “görsel kompozisyon ustası” olarak tanımlanan Jessica Lang’in 2011 yılında bir araya getirdiği topluluk, kısa sürede dans otoritelerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Klasik bale dilini, duygusal yönden çekici çağdaş eserlere dönüştüren Jessica Lang, 1999 yılından bu yana aralarında Birmingham Kraliyet Balesi, Japon Ulusal Balesi, Joffrey Balesi, Richmond Balesi gibi saygın topluluklar ile işbirliği yaptı ve onlar için 80’i aşkın eser üretti. Yetenekli dansçıların nefes kesen performanslarıyla dünyanın saygın sahnelerinde kapalı gişe gösterilere imza atan topluluk Lines Cubed, White, Mendelssohn Incomplete, The Calling, Scape, Aria, Among The Stars isimli kompozisyonlardan oluşan özel bir repertuvarla İş Sanat’ta sahne alacak.

Tüm dünyada ayakta alkışlanan Jessica Lang Dance Company’nin sunacağı bu görsel şöleni kaçırmak istemeyenler 9 – 10 Nisan 2015 Perşembe-Cuma akşamlarını ajandalarına not edebilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI