Ana SayfaMagazinJohnny Depp ve Amber Heard Cephesinde Neler Oluyor?

Johnny Depp ve Amber Heard Cephesinde Neler Oluyor?

Eşi Johnny Depp`in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan Amber Heard hakkında şaşırtan haberler ortaya çıkıyor. Johnny Depp`ten önce yaklaşık dört yıl biseksüel ilişki yaşayan Amber Heard`ın, Depp`i Cara Delevingne ile aldattığı söyleniyor. 

The Sun gazetesine konuşan bir kaynak: “ Amber’ın Cara ile olan ilişkisi zamanla daha da samimileşmeye başladı. Cara ve Amber sürekli olarak beraber partilere katılırlardı ve aralarındaki flörtöz tavırları saklama gereği bile duymazlardı. Hatta bir gün yine böyle bir durum yaşandığında, Johnny Amber’a bağırarak ‘beni salak yerine koyma!’ dedi. Johnny, dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı olduğunu söyledi, fakat Cara’yla Amber bu duruma saygı göstermedi. Sürekli olarak parti yapmaya ve eğlenmeye devam ettiler. Johhny, Cara’nın varlığına tahammül edemiyordu, genel olarak Amber’ın hiçbir arkadaşını sevmiyordu ama Cara’ya karşı ayrı bir nefreti vardı. Bu evliliği bitiren ve Johnny’yi şiddet uygulayacak kadar delirten asıl neden karısının biseksüel ilişkisi ve sadakatsizliğidir" diye konuştu.

Yapılan tüm bu suçlamalara ise Johnny Depp`in eski hayat arkadaşı ve iki çocuğunun annesi olan Vanessa Paradise`den cevap geldi. Paradise TMZ haber sitesine şöyle bir mektup yazdı;

"Johnny Depp benim iki çocuğumun babasıdır. Çok hassas, sevgi dolu ve sevilen bir insandır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, son duyduğumuz suçlamalar son derece çirkindir. Tüm yıllar boyunca tanıdığım Johnny asla bana fiziksel olarak kötü davranmadı. Bu iddiaların 14 mükemmel yıl boyunca birlikte yaşadığım adamla hiçbir ilgisi yok. Sevgilerimle, Vanessa Paradis"

Johnny Depp`in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Amber Heard`ın o fotoğraflarını buraya tıklayarak görebilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI