Ana SayfaYaşamJoker'in Hayatı Belgesel Oluyor

Joker’in Hayatı Belgesel Oluyor

Dokuz yıl önce zamansız ölümü sinema tarihindeki en trajik olaylar arasında gösterilen Heath Ledger’in hayat hikayesini konu alan ‘I Am: Heath Ledger’ adlı belgesel Mayıs ayında izleyiciyle buluşacak. Ölümüyle 2008 yılında milyonları yasa boğan aktör Heath Ledger’ın hayatına dair bilinmeyen yönler, Spike TV tarafından ekranlara yansıtılacak.
 
I Am: Heath Ledger ismi verilen proje, başarılı oyuncunun ailesi, yakın dostları ve rol arkadaşlarıyla yapılan röportajlardan kesitleri derliyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan proje, aktörün hayatına dair şu ana dek yapılmış en kapsamlı çalışma olacak.


 
Belgeselin ortaya çıkmasında Heath Ledger’ın bir dönem birlikte yaşadığı aktris Michelle Williams payı oldukça büyük. Birlikteliklerinin gölgede kalan detaylarını Spike TV’ye anlatan Williams, daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış fotoğraflar, görüntüler ve Heath Ledger’la paylaştığı anıları da hayranlarına sunacak.
 
Kullandığı uyku ilacının, akciğer iltihabı sebebiyle aldığı antibiyotiklerle beklenmedik bir tepkimeye girmesi sonucu, başarılı aktör 2008 yılında hayata gözlerini yummuştu. Ölümünün ardından, aylar boyunca süren anma etkinlikleri ve ikonlaşan Joker performansının Oscar’la taçlandırılışı Heath Ledger’ın ölümsüzlüğe attığı adımların başlangıcı oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI