Ana SayfaGüzellikJowae’nin Doğal Temizleyicileri İle Makyajınızı Cildinizi Tazeleyerek Çıkarın

Jowae’nin Doğal Temizleyicileri İle Makyajınızı Cildinizi Tazeleyerek Çıkarın

Jowae Yüz Ve Makyaj Temizleyici Misel Su
%94 doğal içeriği ile tüm cilt tiplerinde ve gözlerde kullanıma uygun olan misel su, antioksidan etkili lumifenol ve şakayık çiçeği ile cildi şehir hayatının kirinden ve makyajdan arındırıyor. Gliserin sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek tazelenmiş bir cilt sunuyor. Ylang-ylang çiçeğinin zarif notaları, bergamot ve sandal ağacınını tazeleyici kokuları ile birleşerek yenilenmiş yumuşak bir his bırakıyor.
 
 
Jowae Yüz Ve Göz Makyaj Temizleyici Misel Köpük
Yumuşak köpük formu ile cildi ve makyajı derinlemesine temizliyor, ciltte taze bir his bırakıyor. %98 doğal formülüyle hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan misel köpük, ciltte bulunan kiri arındırarak cilt dengesini eşitliyor, ışıltılı ve ferah bir görünüm sağlıyor. Sabun kullanılmayan formül gözeneklere dolmuyor.
 
 
Jowae Yüz Ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel Krem
%99 doğal içeriği ile hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan temizleme jeli, suya dayanıklı makyajı temizlerken cildi derinlemesine arındırıyor. Yumuşak dokulu, akışkan jel yapısıyla ciltte ferah bir his bırakıyor. İpeksi jel yapısı cilt ile birleştiğinde yağ hissiyatına dönüşerek cildin katmanlarını arındırıyor. Yağ içerikli olurken cilt gözeneklerine dolmuyor ve tıkanma yaratmıyor.

 
Jowae Yüz Ve Makyaj Temizleyici Yatıştırıcı Süt
Hafif  kremsi yapısı ile yüzü kirden ve makyajdan arındırırken benzersiz bir nemlendirme sağlayan yatıştırıcı süt,  kuru ve normal cilt tiplerinde derinlemesine temizlik sağlıyor.  Yağsız ve gliserinli formülü, temizlerken kuruluk hissi yaratmayan bir cilt sunarken, jojoba yağı ile yumuşak ve tazelenmiş his bırakıyor. Antioksidan etkili lumifenol cildin alt ve üst katmanlarında benzersiz bir tazelenme yaratıyor.
 
 
Jowae Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli
İçeriğindeki antioksidan etkili lumifenol ile cildi derinlemesine temizlemeye, hint lotusu ekstresi ile cildi arındırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Jel yapısı, su ile temas ettiğinde köpüğe dönüşerek, cildin her katmanını derinlemesine arındırıyor. Uygulamanın ardından kirden arınmış ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor. Karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için uygun olan hafif yapılı jel ciltte hızlı bir şekilde emiliyor ve cildin doğal dengesine kavuşmasını sağlıyor. Mandalina, yasemin ve nane kokuları ile ciltte ferah bir his bırakıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI