Ana SayfaSağlıkJuice L.A ile detoks

Juice L.A ile detoks

Trendus editörleri olarak detoks programlarını ne kadar çok sevdiğimizi bizi yakından takip edenler çok iyi bilir. Ofis içinde sağlıklı besinler, haftalık rejimler, sporlar derken vücudumuzu yorduğumuzu ve ona şaşırtıcı bir şeyler yapmamız gerektiğini hissettik ve yardımımıza Juice L.A yetişti. Günlük hayatta tükettiğimiz işlenmiş gıdalara 2 gün de olsa dur deme ve sıvı ile beslenerek vücudumuzu dinlendirme fikri ilaç gibi geldi. Detoksa başlamadan önce yediklerimize dikkat etmeye özen gösterdik, mesela kırmızı et gibi ağır besinler almamaya özen gösterirken şeker ve alkolü de detoksa başlamadan 2 gün önceden tamamen kestik.

11 Mart Çarşamba günü Juice L.A tarafından taze sıkılmış kişi başına düşen 6 detoks şişesi ofisimize geldi, şişeler o kadar renkli ve iştah açıcı görünüyordu ki bir an önce 1 numaralı şişeyle detoks serüvenimize başladık. Juice L.A’in birden fazla Cleanse’leri bulunuyor, biz en sevilen juice’lerin bir arada toplandığı meyveli paketi tercih ettik, bu paket ilk kez cleanse yapacaklar için de özellikle öneriliyor.

İlk şişemize saat 10.00’da başladık, şişede salatalık, nane ve ananasın sıvı halleri bulunuyordu. Açık konuşalım ki naneyle ananasın bu kadar başarılı bir ikili olacağını hiç tahmin bile etmiyorduk. İlk şişemiz bir saat içinde bitti ve 2 saatte bir yeni şişemizi buzdolabından alıp içtik burada önemli bir nokta var her şişemizden sonra mutlaka bir büyük bardak su içtik böylelikle sindirim sistemimize biraz daha katkıda bulunduk.

İlk günün sonunda saat 20.00’ı gösterdiği vakitlerde editörler arasında gerçekleşen komik bir mesajlaşmadan da size bahsetmek istiyoruz. Bir editör arkadaşımızın acıkan var mı diye mesaj atmasının üzerine, hepimiz ‘hiç acıkmadık, çok iyi hissediyorum, normal mi?’ tarzında cevaplar verdik. Gerçekten hiçbirimiz acıkmadık ve işin güzel yanı spor yapabilecek kadar da enerjiktik ilk günün sonunda!

İkinci gün yani detoksumuzun son gününde sabah uyandığınızda kesinlikle açlık hissi duymuyorsunuz, karnınızın guruldamayacağına emin olabilirsiniz hatta. Her güzel şeyin biraz bedeli olduğu gibi bu detoks programının da bazı kötü yanları yok değil, mesela önünüzde çikolata yendiğinde ağzınıza atmamanız gerektiğini biliyor ve kendinizi durdurmak zorunda kalıyorsunuz. Onun dışında ikinci günümüz ilk güne kıyasla biraz daha zor geçti diyebiliriz, sanırım herkesin yemek yediği ofis ortamında motivasyonumuzu gerektiği kadar sağlayamadık. Ancak şunu belirtmek isteriz ki, detoks programını başarıyla yerine getirdik, ve Juice L.A’in cleanse’leri sayesinde vücudumuzu temizledik, arındırdık ve çoğumuz 1 kg’a yakın kayıplar yaşadık, işte bu detoksun en güzel sonucu oldu. 

Peki öneriyor muyuz? Kesinlikle evet! Juice L.A’in birbirinden farklı paketleri bulunuyor, bizler ilk kez deneyimleyeceğimiz için meyveli paketi tercih ettik, onun dışında 3 tane daha farklı cleanse paketi bulunuyor. İstediğiniz paketi seçebiliyor ve detoks programınıza başlayabiliyorsunuz istediğiniz kadar da sürdürebiliyorsunuz.

Hazır yaza daha bir mevsim varken Juice L.A ile mutlaka tanışın, markayı daha iyi tanımak ve cleanse programınıza hemen başlamak için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI