Ana SayfaYaşamKAÇUV Ürünleri ile Çocuklara Umut Olun

KAÇUV Ürünleri ile Çocuklara Umut Olun

2000 yılından bugüne maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar için uygun tedavi ortamını yaratmak ve kanserle mücadelede çocuklar için psikolojik destek sağlamak amacıyla kurulan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), internet sitesi üzerinden satışını gerçekleştirdiği destek ürünleri ile çocukların umudu olmaya devam ediyor.

Farklı kategorilerde birçok destek ürünü bulunan KAÇUV nikâh ürünleriyle özel günlere anlam katıyor. Bu özel günde konuklarınızı Neşeli KAÇUV davetiyeler ile düğününüze davet ederken, kitap ayraçları ve taş magnetler ile sevdiklerinize küçük ama anlamlı hediyeler verebilir ve çocuklara umut olabilirsiniz.

Gittigidiyor KAÇUV Dükkan’dan alabileceğiniz bu ürünlerin yanı sıra, KAÇUV’un mesaj hattı 5686’ya mesaj atarak da kanserli çocuklara 5 TL’lik bağışınızla umut olabilirsiniz.

Fiyat Bilgileri

KAÇUV Taş Magnet: 3.2 TL
KAÇUV Kitap Ayracı: 2 TL (Püskülsüz)
                                       3.5 TL (Püsküllü)
 KAÇUV Davetiye: 2 TL (Davetiye ve Zarf)
 
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Hakkında:
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı,  2000 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Servisi’nde çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kuruldu. Vakfın temel amacı; Maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamaktır. Ayrıca kanser ile mücadelede önemli bir gereksinim olan psikolojik destek ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamının yaratılması vakfın öncelikli hedefleri arasında yer alır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI