Ana SayfaGüzellikKadınlar Günü’nde İpeksi Bir Cilt İçin 3 Ayrı Nemlendirici

Kadınlar Günü’nde İpeksi Bir Cilt İçin 3 Ayrı Nemlendirici

Her yaştan insana sunduğu cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe, dermatologlar* ile geliştirdiği kuru ciltlere yönelik nemlendiricileri ile özel ve anlamlı günlerde yine sizleri yalnız bırakmıyor.
Bahar aylarının yaklaşmasıyla beraber kadınlarda cilt bakımına duyulan ihtiyaç artmaya başladı. Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların cildine verebilecekleri  en güzel hediyelerden biri de cildini dış etkenlere karşı savunmasız bırakmayacak nemlendiriciler…

Bakım tutkunları, CeraVe ile mevsim geçişlerinde cildine ihtiyacı olan nemi sağlıyor
Dermatologlar ile geliştirilen* formüle sahip CeraVe Nemlendirici Krem, çocuk ve yetişkinlerin dış etkenlerden maruz kalan cildine kaybettiği nemi geri kazanmasına destek oluyor. Kuru ve çok kuru ciltler için geliştirilen ürün, daha yumuşak bir cildin kapılarını aralamaya yardımcı oluyor. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriğe sahip krem, cildi nemlendirirken koruyucu bariyerinin onarılmasına da yardım ediyor. CeraVe Nemlendirici Krem, çok fazlı yapıya sahip kontrollü salınım teknolojisiyle aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor. Nemlendirme etkisi gün boyu süren, yoğun kıvamlı ürün, ciltte yağlılık hissi de bırakmıyor. Cerave Nemlendirici Kremi el, yüz ve vücudunuzda kullanabilirsiniz.

Yumuşak, Işıltılı ve  Daha Parlak Eller İçin: CeraVe
CeraVe Onarıcı El Kremi, dermatologlar* ile geliştirilen formülü cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriğine sahip olarak geliştirildi.. Cildi nemlendirirken cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı olan CeraVe Onarıcı El Kremi,  dış etkenler ve hava şartlarından dolayı en çok deformasyona maruz kalan ellerimizin güçlü ve ipeksi olmasını sağlıyor.

Ayaklarınız Bakımsız Kalmasın!
CeraVe Yenileyen Ayak Kremi’nin dermatologlar* ile geliştirilen formülü, cilt için gerekli seramidler, salisilik asit ve amonyum laktat içeriğine sahip. CeraVe Yenileyen Ayak Kremi, cildi ölü deriden arındırıyor, nemlendiriyor ve yatıştırıyor. Cildi yumuşatırken koruyucu bariyerin onarılmasına yardımcı olan CeraVe Yenileyen Ayak Kremi, aynı zamanda salisilik asit özelliği ile sertleşen cildin yumuşamasını olanak sağlıyor. Ürünün hyalüronik asit özelliği ise cildin doğal nem seviyesini korumaya birebir yardımcı oluyor.
(*)Ürün, dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI