Ana SayfaYaşamKadınların gözünden spor golkralicesi.com`da

Kadınların gözünden spor golkralicesi.com`da

`Ofsaytı sizden öğrenecek değiliz!` sloganıyla sporu erkek işi olmaktan çıkaran Golkraliçesi ekibinin büyük bir çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Sitenin kurucusu Nedim Koca, eşinden aldığı bu parlak fikirle erkek egemen spor medyasının tam karşısında duruyor. Kadınların gözünden spora dair herşeyin yazılıp tartışıldığı sitede futboldan voleybola, tenisten dağ koşuculuğuna kadar sporun her dalına yer veriliyor. Kadınların elinden çıkan bir sitede tabii ki moda ve yemek de değinilen konular arasında. Sporu olması gerektiği gibi eğlence aracı olarak gören kadın yazarlar golkralicesi.com`da tüm yazıları içlerinden geldiği gibi yazıyorlar.
Siteyi farklı meslek gruplarından kadınlar bir araya gelerek hazırlıyor. Yazarlara ek olarak okuyucuların da her türlü haber paylaşımını yapabileceğinin altını çizen Nedim Koca, çok sesli ve renkli bir platform oluşturmayı hedeflediğini belirtiyor. 
Yakında sitede göreceğiniz projeler arasında derbi maçı anlatan kadın spikerler, maç sonrası kadın hakemden canlı yorumlar ve maçları ünlü isimlerle birlikte izlemek gibi yaratıcı fikirler yer alıyor. Önemli projelerinden biri de, bu yaz Brezilya`da düzenlenecek dünya kupasını sokaktan canlı yayınlamak. 
Bizim de sitede gezinirken bir hayli keyif aldığımız golkralicesi.com`un esprili ve eğlenceli kalemlerini yakından tanıdık: 
 
25 yaşındaki Esra Sayın moda tasarım mezunu bir grafik tasarımcı. Sitede genelde moda üzerine yazılar yazıyor. Maça giden kadın taraftardan Hollywood ünlülerine kadar herkes Esra’nın yazılarının konusu olabiliyor. 
Moda tasarımcısı Arzu Koca golkraliçesi.com’da ‘Moda Cadısı’ adıyla yazıyor. Sitede futbolcuların renkli ve sıra dışı kıyafetleri hakkında yazıyor. 
Bir reklam şirketinde metin yazarlığı yapan Yıldız Erkan sitede ‘bunick10harf’ adıyla yazıyor. Site için modacılardan twitter fenomenlerine pek çok kişiyle röportajlar yapıyor. 
34 yaşındaki İpek Çevik yapımcı-yönetmen. Aslında güzel sanatlar fakültesi resim bölümü mezunu, lisanslı kickboksçu. İki aydır golkralicesi.com’da yazan İpek Çevik, sadece futbol değil amatör spor branşları hakkında yorumlar yapıyor, sporcularla söyleşiler kaleme alıyor.
Yazdıklarından dolayı en çok tepki alan yazar Annabel Canan Öztürk. Aklına geldiği gibi yazan Öztük gittiği Galatasaray maçıyla futbol aşkının başladığını belirtiyor.  
Erkek hegomenyasında olan spor dünyasını bir de kadınların gözünden görmek, onların eğlenceli dilinden okumak için hemen golkralicesi.com`u ziyaret edin. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI