Ana SayfaMagazinKadir Doğulu Gözaltına Alındı

Kadir Doğulu Gözaltına Alındı

Oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi ve meslektaşı Kadir Doğulu arkadaşlarıyla gittiği Dubai’de hiç beklemediği bir şey yaşadı. Başına gelenleri Instagram’ın story bölümünden (anlık paylaşım) anlatan Doğulu ​”Kendileri davet ettiler beni buraya” diyerek şunları söyledi:
 
“Her şey mükemmeldi. Ta ki Dubai’ye ayak basana kadar. Ben bu kadar kompleksli bir polis takımı ya da havaalanı çalışanı görmedim. Sadece fast treck (hızlı geçiş) çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye, onunla ilgili memura soru sorduk diye karakolda bekletildik. Fast treck (hızlı geçiş) kartlarımız elimizden alındı. Bize geri verilmedi. Yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı. Dubai’de havalimanındaki polisler bana ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor. Konuşma! Gülme! Bakma! Kalkma! İnanılır gibi değilsiniz… 4 saat sonra çıkabildik Dubai Havaalanı’ndan. Tam 4 saat sonra! Sebebini bilmiyoruz! Kesinlikle bilmiyoruz! Hiçbir şey söylemiyorlar… Sonra gelip özür dilediler bizden” diyen Doğulu sözlerine şöyle devam etti:
 
“4. saatin sonunda şu şekilde kurtulduk: ‘Sizin ülkenizi istemiyorum. Ben buraya davet üzerine geldim. Pasaportumu verin’ dedim. İş ciddiye bindi. Bir dakika bile durmak istemiyorum burada. Sabah ilk uçakla geleceğim.”
 
Kadir Doğulu bir süre sonra ikinci kez aynı muameleye maruz kaldığını duyurdu: “Dubai’de ikinci kez gözaltına alındım. Kimliğimi istediler. ‘Yanımda olmayabilir, neden?’ dedim diye. Acı olan beni bir şirket maç izlemem için davet etti. Herhalde havaalanından çıktıktan sonra misafirperverliklerini gösterecekler. Dubai’ye gelmeden önce tekrar tekrar düşünün. İşiniz düşmüyorsa gelmeyin. “

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI